Przywitaj się z nami
Witam Wszystkich ! Jestem Dawid z Łańcuta (okolice Rzeszowa). Moja Niunia to B4 ABK 2.0 E z podtlenkiem LPG ! Rocznik '92 z zadbaną karoserią i nawet sprawnym silnikiem o przebiegu 270 tys. Będę Was męczył z elektryką i wnętrzem bo tam sprawa ma sie już gorzej. Forum znalazłem sam, szukając jakiegoś info o opłacalności zakupu. Nie żałuje
Pozdrawiam Wszystkich !
Pozdrawiam Wszystkich !
-
jaroslaw cebula
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam mam na imie jarek i od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem audi 80 b3 z roku 1988 mieszkam niedaleko konskich 
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, 21:48 przez jaroslaw cebula, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Nazywam się Mateusz i też mieszkam w Gdańsku. Mam 24 lata i na co dzień pracuję w burze projektującym statki. W przeciwieństwie do kolegi z postu wyżej jeżdżę 80 B3 z silnikiem 1,6 TD (70KM), którą kupiłem we wrześniu 2013 roku. Od tego czasu autko sprawuje się znakomicie choć ostatnie mrozy uwidoczniły parę drobnych usterek.
Na stronkę trafiłem za pośrednictwem GOOGLE w trakcie poszukiwań rozwiązania problemów z wycieraczkami.
Nazywam się Mateusz i też mieszkam w Gdańsku. Mam 24 lata i na co dzień pracuję w burze projektującym statki. W przeciwieństwie do kolegi z postu wyżej jeżdżę 80 B3 z silnikiem 1,6 TD (70KM), którą kupiłem we wrześniu 2013 roku. Od tego czasu autko sprawuje się znakomicie choć ostatnie mrozy uwidoczniły parę drobnych usterek.
Na stronkę trafiłem za pośrednictwem GOOGLE w trakcie poszukiwań rozwiązania problemów z wycieraczkami.
-
David DOHC
- Forum Audi 80