Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich.
Od 3 lat mam Audi 80 1.9 TDi Avant (rocznik 1995,silnik 1Z)
Jestem z Gorzowa Wlkp (Lubuskie)...i na auto nie mogę narzekać w żaden sposób...
Przeglądałem to forum wiele razy i nareszcie się zdecydowałem wstąpić do rodziny.
Przepraszam,że tak późno... <lol>
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów i użytkowników 80-tek.
Wiktor
Od 3 lat mam Audi 80 1.9 TDi Avant (rocznik 1995,silnik 1Z)
Jestem z Gorzowa Wlkp (Lubuskie)...i na auto nie mogę narzekać w żaden sposób...
Przeglądałem to forum wiele razy i nareszcie się zdecydowałem wstąpić do rodziny.
Przepraszam,że tak późno... <lol>
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów i użytkowników 80-tek.
Wiktor
Witam szerokie grono Fanów Audi,
Nazywam się Artur i mieszkam obecnie w warszawie, o forum dowiedziałem się od wujka google gdyż mam zamiar kupić sobie audi b4 coupe i mam nadzieję, że pomożecie mi ocenić na sam początek to auto: http://allegro.pl/audi-coupe-2-8-v6-aah ... 96977.html.
Z góry dziękuję.
Jaszcze raz witam i do zobaczenia na spotach.
Pozdrawiam.
Artur.
Nazywam się Artur i mieszkam obecnie w warszawie, o forum dowiedziałem się od wujka google gdyż mam zamiar kupić sobie audi b4 coupe i mam nadzieję, że pomożecie mi ocenić na sam początek to auto: http://allegro.pl/audi-coupe-2-8-v6-aah ... 96977.html.
Z góry dziękuję.
Jaszcze raz witam i do zobaczenia na spotach.
Pozdrawiam.
Artur.
-
kriss198305
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam.
Mam na imie Krzysztof i posiadam Audi 80 coupe b4 , 2.6 v6 o mocy 150 km.
O stronce dowiedzialem sie od kolegi,ta strona to swietne zrodło informacji.
Pozdrawiam.
[/b]
Mam na imie Krzysztof i posiadam Audi 80 coupe b4 , 2.6 v6 o mocy 150 km.
O stronce dowiedzialem sie od kolegi,ta strona to swietne zrodło informacji.
Pozdrawiam.
[/b]
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem Maciej, ale wszyscy mówią na mnie Cegła i tak jest. Ostatnio stałem się posiadaczem Audi 80 B3 w sedanie z silnikiem 1.8S z automatem. Forum odnalazłem, przez wujka google, ponieważ jeśli chodzi o auta to dopiero zaczynam, a niestety moja audi ma dużo problemów, których trzeba się pozbyć
Pozdrawiam

Jestem Maciej, ale wszyscy mówią na mnie Cegła i tak jest. Ostatnio stałem się posiadaczem Audi 80 B3 w sedanie z silnikiem 1.8S z automatem. Forum odnalazłem, przez wujka google, ponieważ jeśli chodzi o auta to dopiero zaczynam, a niestety moja audi ma dużo problemów, których trzeba się pozbyć
Pozdrawiam
-
audi-80-b4
- Forum Audi 80

Witam :)
Od stycznia jestem posiadaczem Audiczki 2.0 115 km. ABK gazik ^^ Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Tczewa ;p pozdrawiam