Przywitaj się z nami
-
marcinsobi
- Forum Audi 80

witam ponownie
jakieś 2 lata temu szukałem S2 i zarejestrowałem się na forum ale trafiła się S8 wiec jakoś tu nie zaglądałem :roll: ,
jednak auto zostało sprzedane i czas na poszukiwanie wymarzonego S2
mam nadzieje ze tu dowiem się na co zwracać uwagę przy zakupie
pozdrawiam i zabieram się za czytanie
ps. czy jest tu dział żeby dodać auto do oceny ?
jakieś 2 lata temu szukałem S2 i zarejestrowałem się na forum ale trafiła się S8 wiec jakoś tu nie zaglądałem :roll: ,
jednak auto zostało sprzedane i czas na poszukiwanie wymarzonego S2
mam nadzieje ze tu dowiem się na co zwracać uwagę przy zakupie
pozdrawiam i zabieram się za czytanie
ps. czy jest tu dział żeby dodać auto do oceny ?
Siema :)
Witam,
mam na imię Łukasz, mieszkam w Poznaniu, a na forum trafiłem przez przypadek szukając informacji o silnikach gdzie znalazłem sporo bardzo cennych uwag i wskazówek. Póki co jestem na etapie poszukiwań wymarzonej, zadbanej Audicy 80 B4 z silnikiem benzynowym 2.0 ABK. Mam nadzieję, że mi się to uda i w najbliższym czasie założę temat tu na forum
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!
mam na imię Łukasz, mieszkam w Poznaniu, a na forum trafiłem przez przypadek szukając informacji o silnikach gdzie znalazłem sporo bardzo cennych uwag i wskazówek. Póki co jestem na etapie poszukiwań wymarzonej, zadbanej Audicy 80 B4 z silnikiem benzynowym 2.0 ABK. Mam nadzieję, że mi się to uda i w najbliższym czasie założę temat tu na forum
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!
- KordianSCW
- Forum Audi 80

powitanie
Witam wszystkich! Jestem z Sycowa z małej miejscowości niedaleko Wrocławia, Audi posiadam z unikatowym przebiegiem 110 tyś. Więcej informacji i aktywności niebawem 
- Methafedron
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam, nazywam się Przemek, mam 27 lat, od niedawna jestem posiadaczem Audi 80 B3 1.8s+lpg "Czarna Perła". Na forum mam nadzieję znaleźć porady w razie jakichkolwiek usterek mojego zabytku.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2014, 19:38 przez Methafedron, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nienapalony
- Forum Audi 80

-
tomdab6606
- Forum Audi 80