Przywitaj się z nami
-
Final Shine
- Forum Audi 80

-
grzesiek1495
- Forum Audi 80

Dzień dobry.
Mam na imię Grzegorz i od kilku miesięcy jestem posiadaczem 80 B4 Avant 1,9TDI z 1995r., która jeździ po świętokrzyskich drogach. Na forum trafiłem dzięki wujkowi Google jakiś czas przed zakupem auta w poszukiwaniu mocnych i słabych stron naszych 80. Informacje, które tu wyczytałem okazały się wielce pomocne przy wyborze konkretnej wersji silnika, czy osprzętu.
Dzięki i pozdrawiam.
Mam na imię Grzegorz i od kilku miesięcy jestem posiadaczem 80 B4 Avant 1,9TDI z 1995r., która jeździ po świętokrzyskich drogach. Na forum trafiłem dzięki wujkowi Google jakiś czas przed zakupem auta w poszukiwaniu mocnych i słabych stron naszych 80. Informacje, które tu wyczytałem okazały się wielce pomocne przy wyborze konkretnej wersji silnika, czy osprzętu.
Dzięki i pozdrawiam.
-
przemo.suw.b3
- Forum Audi 80

mam na imię przemek mam audi 80 b3 1,8 1990 r
Ostatnio zmieniony 10 paź 2014, 07:31 przez przemo.suw.b3, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Witam wszystkich klubowiczów a zarazem posiadaczy klasyki jakim bez wątpienia jest Audi 80
Nazywam się Łukasz, mam 30lat i pochodzę z okolic Tarnowskich Gór. Od 2lat jestem szczęśliwym posiadaczem unikatowej 80-ki w wersji Cabrio napędzanej 2-litrową benzynową jednostką napędową o mocy 115KM w kolorze ciemny grafit.
O tej rewelacyjnej stronce dowiedziałem się przypadkiem podczas poszukiwania informacji jak zdemontować kierownicę z poduszką powietrzną.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów wiernych czterem "ringom"
![Obrazek]()
O tej rewelacyjnej stronce dowiedziałem się przypadkiem podczas poszukiwania informacji jak zdemontować kierownicę z poduszką powietrzną.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów wiernych czterem "ringom"