Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam wsztstkich klubowiczow
Mam na imie Krzysiek i jestem z Bielska-Bialej, posiadam czarna 90Q B3 z 87r. Silniczek 2,3, calosc w trakcie systematycznej renowacji
Forum znalazlem szukajac wszelkich info o naszych sprzetach, widze ze tamaty "zyja" takze milo poznac i z gory dzieki za wszelkia pomoc
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
woitek
Witam, pozdrawiam wszystkich klubowiczów.Od niedawna jestem posiadaczem kupejki 2.3 b4 94 NG.Jest problem z naprawa klimy mamualnej.Przez cale lato jezdzilem po fachowcach.Okazuje się ze ci fachowcy raczej sa od nabijania czynnika i kasowania pieniedzy za domyslna diagnozę,poza tym mam wrazenie ze dyskryminują klasyki.Auto stało w kilku warsztatach.Jedynie co,udało się jednemu podlaczyc wiatrak na krotko na 1 biegu przy wlaczeniu klimy,ale tak nie powinno być ponieważ wiatrak ma wlaczac się gdy zwiększy się ciśnienie w ukladzie etc. wiec odlaczylem kabelek i nie wlaczam klimy.Teraz już nie ma i po co,ale chciałbym to mieć naprawione.Nie wlacza się wentylator chłodnicy.Pewnie to jakiś czujnik ,przekaźnik.Dodam ze jestem z malej miejscowości z podlaskiego i nie za bardzo mam czas i wiedze na dłubanie.Prosilbym o jakies namiary do jakiegoś prawdziwego fachury od klimy z tamtych lat.Dzieki i przepraszam za czcionke,klawiatura U.E.Pozdrawiam
-
BlackWidow
- Forum Audi 80

Witam
Witam wszystkich miłośników Audi. Mam na imię Szymon. Jestem nowym klubowiczem z małego "miasta" (na papierze, pipidówa jakich mało
) Cybinka, jestem właścicielem (cudownej jak każdy inny model tej marki) Audi 80 B4. Kupując B4 usłyszałem od znajomego o tym forum, zwykle gdy coś dolegało mojej Audianie to pomocy szukałem właśnie na tym forum. Ostatnio coś dolega mojej Audiance, więc postanowiłem się zarejestrować. Kto mi lepiej powie co Audi dolega jak nie właściciel Audi.
PS.
Miło mi poznać wszystkich użytkowników forum.
PS.
Miło mi poznać wszystkich użytkowników forum.
- michaelsoltys
- Forum Audi 80