Przywitaj się z nami
Witam jestem Witek z Brodnicy kuj-pom. posiadam od niedawna Audi B4 kombi 1995r. 1,6 lpg, kupiłem go bo chciałem mieć niepsujące się i nierdzewiejące auto. Oczywiście jest sporo do zrobienia, tapicerka i centralny zamek żyje swoim życiem, kilka rzeczy juz zrobiłem i powoli będę go dopieszczał. Szukałem w necie forum posiadaczy Audi no i ,,,,.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam serdecznie ! Nazywam się Dawid , jestem z Kluczborka ( woj. Opolskie ) . W posiadaniu mam Audi 80 b4 1.9td AAZ. Auto po wymianie wielu rzeczy ale nie na skutek zużycia lecz po prostu pewności. Śmiga dobrze oczywiście na boost pinie
Chętnie poznam nowych ludzi i pomogę w wielu rzeczach ale sam też nie ukrywam będę potrzebował pomocy porad ale jedynie w zakresie elektryki ( chodzi o kompy obd itp ) pozdrawiam !
Powitać wszystkich posiadaczy AUDI
Robert
Lat 27- okolice Żagania.
Czemu Audi- sentyment, ojciec miał 80 B3 z 1.8. I ta jej legenda zrobiła swoje, mam B4 z 2.0 ABK.
Liczę na wasza pomoc w małym projekcie reanimacji mojej staruszki (92r) i jej przeróbce na Quattro
(marzenie to zbudować RS2 w sedanie, ale takiego kredytu bym nie spłacił
)
Robert
Lat 27- okolice Żagania.
Czemu Audi- sentyment, ojciec miał 80 B3 z 1.8. I ta jej legenda zrobiła swoje, mam B4 z 2.0 ABK.
Liczę na wasza pomoc w małym projekcie reanimacji mojej staruszki (92r) i jej przeróbce na Quattro
(marzenie to zbudować RS2 w sedanie, ale takiego kredytu bym nie spłacił
-
Marek260895
- Forum Audi 80

-
Krzysiek_PL
- Forum Audi 80

-
kris_Quattro
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam
O mnie:
KRIS
Jestem z Mikołowa woj. śląskie
Posiadam Audi 80 B3 1,8 rocznik 1988 Napęd Quattro
O mnie:
KRIS
Jestem z Mikołowa woj. śląskie
Posiadam Audi 80 B3 1,8 rocznik 1988 Napęd Quattro
Cześć,
Mam na imię Paulina, jestem z Wałbrzycha. I chociaż nie mam jeszcze prawojazdy zakochałam się w mojej 80 z 1991r B4 jednak silnik 1.6D JK, która aktualnie ma problem z egzystencją i nie chce jeździć. (Do prawka ją zrobię
)
A dostałam ją w prezencie od chłopaka... a chciałam tylko srebrny łancuszek.
Pozdrawiam
Mam na imię Paulina, jestem z Wałbrzycha. I chociaż nie mam jeszcze prawojazdy zakochałam się w mojej 80 z 1991r B4 jednak silnik 1.6D JK, która aktualnie ma problem z egzystencją i nie chce jeździć. (Do prawka ją zrobię
A dostałam ją w prezencie od chłopaka... a chciałam tylko srebrny łancuszek.
Pozdrawiam