Przywitaj się z nami
Witam (ponownie)
Wrocilem na forum bo wrocilem do audi... To juz moja trzecia 80tka, mialem B2, pozniej B4 V6 a teraz mam B3. Poza nimi jeszcze kilka innych aut, teraz mam jeszcze Volvo V40 ale zaden z samochodow ktore mialem do tej pory nie jest tak dobry jak 80... Inne sa szybsze, wygodniejsze ale zawsze bardziej usterkowe
Wracajac do obecnego: potrzebowalem drugiego auta "za grosze" do jezdzenia po miejscu i wozenia roznych rzeczy, takiego ktorego mi nie bedzie zal. 100m od domu gosc wystawil swoja 80tke. Auto znam bo jezdzil nim 10 lat. Audik zawsze mi sie podobal i w sumie chcialem go kupic jakby byla taka okazja. I okazja sie trafila.
Auto ma silnik 1,8 na gazniku, zloty metallic, malowane zderzaki, gaz (chodzi super), 4 elektryczne szyby i lusterka, centralny zamek, obrotomierz, skrzynia 5. Uroku dodaja piekne 15-calowe alufelgi z B4. Brakuje wspomagania. Generalnie autko w bardzo dobrym stanie technicznym, jezdzi super, wszystko dziala, gosc dorzucil jeszcze 4 stalowe kola z zimowkami (prawie nowe frigo) i radio Cd sony. dalem za niego 2000zl !!! <ok>
Wszystko to potwierdza jedno, 80tka to swietne auto, mialem 3 generacje i kazdy byl ok. szkoda tylko ze teraz juz takich nie robia...
Wrocilem na forum bo wrocilem do audi... To juz moja trzecia 80tka, mialem B2, pozniej B4 V6 a teraz mam B3. Poza nimi jeszcze kilka innych aut, teraz mam jeszcze Volvo V40 ale zaden z samochodow ktore mialem do tej pory nie jest tak dobry jak 80... Inne sa szybsze, wygodniejsze ale zawsze bardziej usterkowe
Wracajac do obecnego: potrzebowalem drugiego auta "za grosze" do jezdzenia po miejscu i wozenia roznych rzeczy, takiego ktorego mi nie bedzie zal. 100m od domu gosc wystawil swoja 80tke. Auto znam bo jezdzil nim 10 lat. Audik zawsze mi sie podobal i w sumie chcialem go kupic jakby byla taka okazja. I okazja sie trafila.
Auto ma silnik 1,8 na gazniku, zloty metallic, malowane zderzaki, gaz (chodzi super), 4 elektryczne szyby i lusterka, centralny zamek, obrotomierz, skrzynia 5. Uroku dodaja piekne 15-calowe alufelgi z B4. Brakuje wspomagania. Generalnie autko w bardzo dobrym stanie technicznym, jezdzi super, wszystko dziala, gosc dorzucil jeszcze 4 stalowe kola z zimowkami (prawie nowe frigo) i radio Cd sony. dalem za niego 2000zl !!! <ok>
Wszystko to potwierdza jedno, 80tka to swietne auto, mialem 3 generacje i kazdy byl ok. szkoda tylko ze teraz juz takich nie robia...
Re: Przywitaj się z nami
Witam mam na imie DAREK z Trzebiatowa , mam AUDI 80 B4 101 KM . Kupiłem ja od przyszłego szwagra , wczesniej miłemk golfa 3 ale Audi jest lepsza ,bawie sie trochu z podswietleniem zrobilem podswietlane klamki ale jeszcze trzeba to dopracowac
,ostatnio założyłem do niej gaz sekwencje za 2600zł
, forum znalazłem sam. Pozdrawiam i do ułyszenia.
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez KrzysiekK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Grubson997
- Forum Audi 80

Witam
Mam na imie Gracjan pochodze z Kielc. Posiadam audi 80 b4 1.9tdi. Jest to moje pierwsze wieksze autko
wczesniej bylo cinquecento, ford ka oraz citroen saxo ;p Mam do was takie pytanko. W dowodzie mam wpisane 1.9 tdi a mam tylko 55kw czyli wychodzi na to ze 75 koni, a przeciez 1.9 tdi powinno miec 90? dobrze to zrozumialem? Macie moze jakies porady dla poczatkujacego? Jest to moj 1 samochod z silnikiem diesla 
Pozdro!
Mam na imie Gracjan pochodze z Kielc. Posiadam audi 80 b4 1.9tdi. Jest to moje pierwsze wieksze autko
Pozdro!
Witam!
Mam na imię Rafał,jestem z Bolesławowa koło Starogardu Gdańskiego.
Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI 80 B3 1.8 (RU) z 1989r.
Nie zamieniłbym mojego maleństwa na nic innego,chyba że nowszy model... :lol:
Pozdrawiam!!!![/b]
Mam na imię Rafał,jestem z Bolesławowa koło Starogardu Gdańskiego.
Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI 80 B3 1.8 (RU) z 1989r.
Nie zamieniłbym mojego maleństwa na nic innego,chyba że nowszy model... :lol:
Pozdrawiam!!!![/b]