Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam mam na imię Piotrek jestem z Lublina moja ślicznotka to Audi 80 B4 2.0E ABK + LPG AVANT 93r 
Witam wszystkich . Mam na imię Mariusz , w swoich kręgach Maniek .
Normalnie śmigam na dwóch kółkach , raczej ciężki sprzęt -vulcan ok.6 lat , a od tego sezonu Royal Star 1300 . ( w tych tematach służę radą i pomocą .) Wiadomo teraz trzeba przesiąśc się pod dach . Audi c4 2,5 tdi 115 kucy , śmigam od 5 lat . Spisuje (wało ) się rewelacyjnie . Ale ----- , no właśnie . To już chyba w innym dziale .
Jestem z wlkp. ( pyrlandia ) konkretnie Kłodawa . W razie co ,zapraszam na browca
Normalnie śmigam na dwóch kółkach , raczej ciężki sprzęt -vulcan ok.6 lat , a od tego sezonu Royal Star 1300 . ( w tych tematach służę radą i pomocą .) Wiadomo teraz trzeba przesiąśc się pod dach . Audi c4 2,5 tdi 115 kucy , śmigam od 5 lat . Spisuje (wało ) się rewelacyjnie . Ale ----- , no właśnie . To już chyba w innym dziale .
Jestem z wlkp. ( pyrlandia ) konkretnie Kłodawa . W razie co ,zapraszam na browca
-
arturelvis
- Forum Audi 80

Witam,
Oryginalny nie będę mówiąc, że jestem nowy
Jestem z 3miasta.
Wpadło mi w oko jedno autko - audi 80/90 coupe - słabo jeszcze się znam na tym modelu, ale od czegoś trzeba zacząć.
Jeżeli ktoś z Was ma godne polecenia audi coupe - piszcie ! ! !
A ja tym czasem zaczynam przeglądać allegro
Pzdr.
Marek
Oryginalny nie będę mówiąc, że jestem nowy
Jestem z 3miasta.
Wpadło mi w oko jedno autko - audi 80/90 coupe - słabo jeszcze się znam na tym modelu, ale od czegoś trzeba zacząć.
Jeżeli ktoś z Was ma godne polecenia audi coupe - piszcie ! ! !
A ja tym czasem zaczynam przeglądać allegro
Pzdr.
Marek
Witam wszystkich klubowiczów jestem tu nowy! mam na imię Waldek jestem z okolic Wyszkowa nad Bugiem.Posiadam b4 19 tdi z 93 r.Trafiłem na Wasz klub kiedy szukałem informacji o tym aucie,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez walus_69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Srebrnamycha89
- Forum Audi 80

Witam serdecznie wszystkich użytkowników
Jestem Paweł z Wrześni (wielkopolska) od 3 tygodni jeżdżę ładną srebrną B3 1.8 E 112 koników miało przy wyjechaniu z salonu. Obecnie są one karmione gazem :-> Chciałbym w niedalekiej przyszłości witać tutaj częściej aby coś wiecej widzieć o mojej 80 tce i ewentualnie cos podpoiedziec. Pozdrawiam wszystkich
-
blocki_wsw
- Forum Audi 80

-
Jasior 2002
- Forum Audi 80

Witam nazaywam się Krzysiek. Jestem z Wierzbięcic koło Nysy. Obecnie śmigam Golfem 2 1,3 z 1990 roku. W planach zakup 80 B4 1,9 Tdi. Forum znalazłem przez przypadek szukając informacji na temat Audicy. Pozdrawiam wszystkich.