Przywitaj się z nami
Witam wszystkich, Mam na imię Damian, do tej pory jeździłem B4 w sedanie całkowity golas, 1,9 td AAZ Strasznie przywiązałem się do mojej 80 i szukając informacji na jej temat znalazłem to forum, już dłuższy czas go przeglądałem, ale nigdy nie miałem czasu by się zarejestrować. Sedanem jeździłem prawie 2 lata, po czym jakiś miesiąc temu wymieniłem sedana na cabrio w pełnym wyposażeniu i silniczkiem 1,9 tdi 1Z z którego jestem bardzo zadowolony. 
Czesc wszystkim Mam na imie Ernest jestem z Chełma woj.Lubelskie i jak do tej pory jezdze Audi A4 po lifcie z 2001r w praktycznie pelnej opcji oprocz skory z motorem 1.9 tdi AFN lecz poszukuje nie codziennego auta najchetniej audi coupe w budzie b4 przywiazany jestem do audi moze dlatego moje poprzednie auto to audi 100 c4 z silnikiem 2.3E. Moze to tak nie kulturalnie troche z mojej strony ale juz na poczatku mam pytanie do klubowiczow z okolic Lubartowa znajomy handlazyna kupil wlasnie audi coupe nie jestem pewien czy to b4 czy b3 co maske ma z b4 a klimatronic jest taki jak montowano w b3 i tutaj pytanie moze komus jest znane to auto jest w kolorze takim morskim cos takiego w pelnej opcji oprocz skory z silnikiem 2.0 115km a gazownia bo jestem zainteresowany kupnem tego auta od niego i chcialbym wiedziec cos na jego temat a i bym zapomnial auto jest stukniete w bok od strony kierowcy drzwi i tylny blotnik z gory dziekuje za odp
-
pawel kielce
- Forum Audi 80

witam serdecznie
Jestem Pawel mieszkam w okolicy Kielc,posiadam b4 1994r 1,9tdi 1z sedana ,
jesli ktos z okolicy chcialby sie podpiac pod vaga lub naprawic nastawnik indukcyjny vp37 moge pomoc,pozdrawiam wszystkich gg6210350
jesli ktos z okolicy chcialby sie podpiac pod vaga lub naprawic nastawnik indukcyjny vp37 moge pomoc,pozdrawiam wszystkich gg6210350
witajcie
witam wszystkich , mam na imię Miłosz , mieszkam w okolicy Wrocławia
znalazłem Was w wyszukiwarce google ,
pojawiam się tutaj gdyż jeszcze przed nowym rokiem 2010 chce zostać właścicielem audi 80
aktualnie posiadam golfa III 1.9TD AAZ variant i jestem zarejestrowany na forum www.golf3.pl
rejestrując się tutaj będę chciał zaczerpnąć informacji na temat benzynowych silników 80'tki przed zakupem bo taką szukam , mam nadzieje że pomożecie ale poszukam miejsca w innym dziale na ten temat
znalazłem Was w wyszukiwarce google ,
pojawiam się tutaj gdyż jeszcze przed nowym rokiem 2010 chce zostać właścicielem audi 80
aktualnie posiadam golfa III 1.9TD AAZ variant i jestem zarejestrowany na forum www.golf3.pl
rejestrując się tutaj będę chciał zaczerpnąć informacji na temat benzynowych silników 80'tki przed zakupem bo taką szukam , mam nadzieje że pomożecie ale poszukam miejsca w innym dziale na ten temat
Cześć wszystkim!
Na imię mi Piotrek, jestem z Warszawy, posiadam Audi 80 B4 z silnikiem 2.8 v6 rocznik 1992, wersja zwykłe czyli bez quattro
Znalazłem was przez google
Szukam kogoś z takim samym autem, oczywiście z Warszawy bądź bliskich okolic, gdyż mam problem <buu>
Osoby zainteresowane bardzo proszę o kontakt!
Pozdrawiam!
Piotrek.
Znalazłem was przez google
Szukam kogoś z takim samym autem, oczywiście z Warszawy bądź bliskich okolic, gdyż mam problem <buu>
Osoby zainteresowane bardzo proszę o kontakt!
Pozdrawiam!
Piotrek.
Witam wszystkich
Jestem z Bialegostoku posiadam Audi b4 z 92 roku (chyba) silnik 2.0 ABK 115 koni w automacie. Samochodzik sprowadzony byl ze szwajcarii, oprocz elektrycznego szyberdachu nie ma wiekszych bajerow ale i tak ogolnie jestem bardzo zadowolony (w porownaniu z moim poprzednim golfem II to niebo a ziemia
) pozdrawiam wszystkich jak bedzie ladniejsza pogoda zamieszcze pare fotek
-
szymon18022005
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam.Mam na imie jarek ,jestem posiadaczem b4 1.9 tdi avant 94r. jestem z okolic Zamoscia.Pozdrowienia dla wszystkich audiposiadaczy
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez szymon18022005, łącznie zmieniany 1 raz.
- EndriuCabrio
- Forum Audi 80

Witam wszystkich
Mam na imie Andrzej, pochodze z małej miejscowości na podkarpaciu co zwie się Radawa ale obecnie mieszkam i pracuje w Minsku Mazowieckim!! Moja ślicznotka to Audi 80 Cabrio 2.3 Kat (przynajmniej tak wbite w dowodzie) + LPG 133 kuce, kolor zielony metalik, troche bajerów w środku, niestety bez klimy
!!! A na strone klubu trafiłem podczas poszukiwań mojej niuni!!