Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Boje się tylko strajku pieprzonej poczty polskiej. Sam czekam na 3 przesyłki od 2 tygodni i nic do mnie nie doszło. Ci którzy handlują na Allegro znają temat.
Wysyłam pomału codziennie. Mam nadzieję, że chamy z poczty korzystając z okazji jaką jest strajk nie pokradną paczek tak jak to miało miejsce ostatnio równiez podczas strajku.
Wysyłam pomału codziennie. Mam nadzieję, że chamy z poczty korzystając z okazji jaką jest strajk nie pokradną paczek tak jak to miało miejsce ostatnio równiez podczas strajku.
No widzę że wszystko jakoś poszło, a tak poza tym wszystkim - czy firma chociaż przeprosiła za opóźnienie? Ja np otrzymałem ostatnio uszkodzoną przesyłkę. Niestety nie odbierałem jej osobiście a nikt z domowników nie sprawdził tego, wiec nie mogłem reklamować tego. No cóż w końcu to XXI wiek i UE nic tylko płakać...
- Koszulki PKA 80
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nie.kamer76 pisze:No widzę że wszystko jakoś poszło, a tak poza tym wszystkim - czy firma chociaż przeprosiła za opóźnienie?
Cóż. Są firmy i firmy.
Przy okazji kolejna prośba.
Nie upominajcie się proszę o koszulki. SUKCESYWNIE wysyłam je. Wiele osób dostało już prywatną wiadomość z informacją, że koszulka/koszulki została wysłana. Proszę równiez, aby te osoby nie odpowiadały mi na taką wiadomość, ponieważ w skrzynce odbiorczej mam póżniej pomiędzy adresami wiadomości typu DZIĘKI itp.
Każdemu taką informację dopisuję. Osoba której koszulkę/koszulki spakowałem do wysyłki w dniu kolejnym roboczym dostaje wiadomość wklejoną tego typu:
Cześć.
W dniu jutrzejszym wysyłam Ci koszulkę(i) na adres który wskazałeś w prywatnej wiadomości.
Rozmiar(y) taki(e) jak podałeś.
Mam nadzieję, że będzie się nosiła dobrze
Jeśli otrzymasz, daj znać proszę na forum w temacie koszulek. Mile widziane zdjęciaDzięki.
Nie odpowiadaj proszę na tę wiadomość. Wyglądaj listonosza
Pozdrawiam
Doc
Oznacza to, że następnego dnia jadąc rano do pracy wysyłam koszulki.
Ci którzy nie dostali takiej wiadomości, otrzymają ja wkrótce. Wysyłkę zaczynam od osób które pierwsze przysłały mi PW z adresem weryfikując oczywiście czy taka osoba wpłaciła.
Pozdrowienia ! I jeszcze troszkę cierpliwości.
Doc
to chyba każdy mam nadzieje rozumieKoszulki PKA 80 pisze:Nie upominajcie się proszę o koszulki. SUKCESYWNIE wysyłam je.
ja jeszcze czekam na tą radosną wiadomośćKoszulki PKA 80 pisze:Wiele osób dostało już prywatną wiadomość z informacją, że koszulka/koszulki została wysłana.
heh widzę na fotkach jak pies sprawdza czy dobrze zaadresowaneDoc pisze:Pomaga mi rodzina włącznie z psem.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie. W przeciwieństwie do wzoru koszulki, który ktoś zrobił, wyglądało to tragicznie w realu. Pomieszane kolory, zlewające się tło z czerwonym paskiem logo i nic nie widoczne.IC69 pisze:Doc, a czy logo na koszulkach, nie miało być przypadkiem całe czerwone :roll:
Była tez opcja przezroczystego tła, ale tu termo nadruk zszedlby szybko w praniu. Musialoby to byc sitodrukiem robione.