będe się rozgladac po ulicach i jesli nie obrazisz się, to skopiuję Twój post na inny jeszcze Klub motoryzacyjny Audi, w którym jestem i jeszcze na "Łodzkie Zloty
Skradzione AUDI 80 b4 AVANT TDI - Łódź ODZYSKANE!!!
Re: Skradzione AUDI 80 b4 AVANT TDI - Łódź
weź sprawdź kolesia, który Ci sprzedał autochmiel25 pisze:cieszylem sie dwa dni tym autem.
Re: Skradzione AUDI 80 b4 AVANT TDI - Łódź
Trzymam kciuki, że jeszcze się uda odnaleźć autko.chmiel25 pisze:Niestety w niedziele nad ranem zostało mi skradzione AUDI 80 AVANT QUATTRO !!!
To nic osobistego, ale czy zabezpieczyłeś je w jakikolwiek sposób? Jakiś alarm? Blokada skrzyni? Ukryte wyłączniki itp? Sorry, że poruszam tą kwestię w takim momencie.
-
nellyshadow
- Forum Audi 80

jestem z Tobą kolego
obiecuję oglądac się za każdą audiczką w tym typie.zyczę by się odnalazla jak najszybciej.pozdr.
-
Tomciokatowice
Nono najlepiej zabezpieczenie zrobic na pompie wtryskowej tzn na pompie jest elektromagnetyczny zawor paliwa. to znalesc kabel ktory do niego idzie zamontowac przełacznik lub gniazdo w ktore wkladamy wtyczke gdy wsiadamy do samochodu, jak wysiadam to cos zabieram. zaden złodziej nie bede miał takiej wtyczki przy sobie zeby ukrasc taka audice....
Mnie juz sie raz włamali i chcieli zabrac audi ale sie nie zorientowali ze brak wtyczki lub byli tak slepi ze nie zauwazyli i tylko uszkodzili mi cała stacyjke.......
Najlepiej zabezpieczenie schowac w taki miejscu zeby było łatwo i szybko uruchomic pojazd......
Mnie juz sie raz włamali i chcieli zabrac audi ale sie nie zorientowali ze brak wtyczki lub byli tak slepi ze nie zauwazyli i tylko uszkodzili mi cała stacyjke.......
Najlepiej zabezpieczenie schowac w taki miejscu zeby było łatwo i szybko uruchomic pojazd......
-
Tomciokatowice
Jedyny plus to taki że może wyjątkowe ze względu na walory autka skuszą się na sprzedaż a nie rozbiór na tajle. Wtedy jest szansa że jeszcze ją kiedyś odzyskasz ku rozpaczy nieświadomego właściciela. Dużo kradzionych audiczek idzie we wschodnie i południowo-wschodnie rejony Polski. Dziś jadę do Krosna to się będę rozglądał.