ślepak - problemów z tym klubowiczem ciąg dalszy.
ślepak - problemów z tym klubowiczem ciąg dalszy.
Z przykrością zakładam ten temat, gdyż nie lubię robić komuś koło pióra, ale Kolega ślepak swoim zachowaniem jak najbardziej się o to prosi.
Nie tak dawno Kolega Kunik poskarżył się na niego publicznie, co możecie poczytać tutaj:
https://audi80.pl/alluwaga-na-tego-k ... t31636.htm
To ja zamówiłem u ślepaka blendę od 90 i lusterko wewnętrzne. Postanowiłem wtedy nie zabierać głosu w tej sprawie, tylko poczekać na rozwój sytuacji, próbując dogadać się ze ślepakiem osobiście. Mimo złożonej przez niego obietnicy uregulowania długu, pieniędzy nie otrzymałem do dziś! SMSy i PW zwyczajnie zlewa (na forum regularnie się loguje, co widać). Numery telefonów, które podał głuche, albo nie odbiera, mimo iż wcześniej bez najmniejszych problemów dało radę się z nim skontaktować. Wczoraj udało mi się do niego dodzwonić na inny zdobyty numer (założę się że przypadkiem odebrał) i podczas bardzo krótkiej rozmowy (ponoć prowadził auto) powiedział, że jak dojedzie na miejsce to przelew zrobi. Na moim koncie wciąż ani śladu. Czasy Gierka minęły, więc przelewy szybko dochodzą.
Na początek poproszę ludzi z trójmiasta, którzy go osobiście znają, a wiem, że są tu tacy, o pomoc w tej sprawie i przemówienie mu do rozsądku, póki jeszcze problem w zarodku.
ślepak - nie jestem instytucją charytatywną, a jeśli nie zamierzasz uregulować długu, będę wytaczał cięższe działa. Swoją nieuczciwością na własną prośbę tworzysz sobie coraz większe problemy! Po co Ci to?
Poproszę też Kolegę Kunika o zabranie głosu w tej sprawie.
Edit...
Frano
Nie tak dawno Kolega Kunik poskarżył się na niego publicznie, co możecie poczytać tutaj:
https://audi80.pl/alluwaga-na-tego-k ... t31636.htm
To ja zamówiłem u ślepaka blendę od 90 i lusterko wewnętrzne. Postanowiłem wtedy nie zabierać głosu w tej sprawie, tylko poczekać na rozwój sytuacji, próbując dogadać się ze ślepakiem osobiście. Mimo złożonej przez niego obietnicy uregulowania długu, pieniędzy nie otrzymałem do dziś! SMSy i PW zwyczajnie zlewa (na forum regularnie się loguje, co widać). Numery telefonów, które podał głuche, albo nie odbiera, mimo iż wcześniej bez najmniejszych problemów dało radę się z nim skontaktować. Wczoraj udało mi się do niego dodzwonić na inny zdobyty numer (założę się że przypadkiem odebrał) i podczas bardzo krótkiej rozmowy (ponoć prowadził auto) powiedział, że jak dojedzie na miejsce to przelew zrobi. Na moim koncie wciąż ani śladu. Czasy Gierka minęły, więc przelewy szybko dochodzą.
Na początek poproszę ludzi z trójmiasta, którzy go osobiście znają, a wiem, że są tu tacy, o pomoc w tej sprawie i przemówienie mu do rozsądku, póki jeszcze problem w zarodku.
ślepak - nie jestem instytucją charytatywną, a jeśli nie zamierzasz uregulować długu, będę wytaczał cięższe działa. Swoją nieuczciwością na własną prośbę tworzysz sobie coraz większe problemy! Po co Ci to?
Poproszę też Kolegę Kunika o zabranie głosu w tej sprawie.
Edit...
Frano
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 17:34 przez SCK, łącznie zmieniany 2 razy.
pandamix miał podobną sytuację, link do tematu https://audi80.pl/alluwaga-na-tego-k ... t28975.htm
trzeba czekać co napisze ślepak, oby to była wina poczty i za niedługo przyjdzie do Ciebie zamówiona część albo ureguluje dług.ślepak pisze:...a żeby właśnie wyjść jakoś z twarzą oddam pieniądze i gdy będę miał urlop od 1 sierpnia się tym zajme na poczcie. Przepraszam za zaistniała sytuacje. Co do tego że to wysłałem są to tylko słowa....a czy mi ktoś wierzy czy nie to już nie ja będę oceniał.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ślepakowi został odebrany dostęp do pisania na forum "ogłoszenia" w związku z licznymi skargami.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 14:25 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Kuba89, ale on wysyła tą paczkę od 19 czerwca! Do tej pory na piechotę by dostarczył. Z resztą stwierdził, że podobno paczki zaginęły, a co z tym dalej to nie wiem.
Doc znaczy się w bieżącym temacie nawet nie odpisze? Celowo go założyłem, żeby i on zabrał głos w tej sprawie i jakoś logicznie się z tego wytłumaczył.
Doc znaczy się w bieżącym temacie nawet nie odpisze? Celowo go założyłem, żeby i on zabrał głos w tej sprawie i jakoś logicznie się z tego wytłumaczył.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Doc pisze:Ślepakowi został odebrany dostęp do pisania na forum "ogłoszenia" w związku z licznymi skargami.
Znaczy że tylko w tamtym dziale nie będzie mógł nic pisać a w tym jak najbardziej.SCK pisze:Doc znaczy się w bieżącym temacie nawet nie odpisze? Celowo go założyłem, żeby i on zabrał głos w tej sprawie i jakoś logicznie się z tego wytłumaczył.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 14:32 przez Kokolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawa z sck jest załatwiona co mam nadzieje może sam napisać. Sprawa halogenów bedzie załatwiona do piątku lub najpózniej 10 SIERPNIA 2009R.Mam dwie osoby w tym jedną z PKA która widziała owe paczki gdy je nadawałem.Ja dalej nie mam ani blendy ani halogenów. Jestem o owe części w plecy jak i za kasę o nie. Przyznaję się że obiecałem Michałowi pieniądze za blende do końca miesiąca LIPIEC ale nie dotrzymałem terminu z powodów osobistych które spowodowane były wyjazdem o którym było napisane.
Do nikogo nie mam pretensji... Wiec zarówno osobę na forum o nicku KUNIK jak i SCK mogę publicznie PRZEPROSIC za cała zaistniała sytuacje.
Co do ogłoszeń to proszę o udostępnienie mi sprzedaży ale tylko POPRZEZ ALLEGRO gdzie mam same pozytywne komentarze i konto od 6 lat.
Do nikogo nie mam pretensji... Wiec zarówno osobę na forum o nicku KUNIK jak i SCK mogę publicznie PRZEPROSIC za cała zaistniała sytuacje.
Co do ogłoszeń to proszę o udostępnienie mi sprzedaży ale tylko POPRZEZ ALLEGRO gdzie mam same pozytywne komentarze i konto od 6 lat.
Nie tyle powtórnej, co jak się okazało z małego wywiadu środowiskowego, który przeprowadziłem, n-tej z kolei! Jedno potknięcie można wybaczyć, ale nie całą serię! Ten człowiek jest po prostu niereformowalny, w dodatku nie ma odwagi samemu wyjść z inicjatywą znalezienia konsensusu. Zamiast tego zwyczajnie unika konfrontacji mając chyba nadzieję na rozejście się sprawy po kościach. Oby życie nauczyło go roztropności, póki jeszcze młody. W każdym bądź razie na naszym forum jest już niestety spalonykrisPrG pisze:ten chłop jest nie możliwy. Właśnie go poinformowałem o (niestety) powtórnej sytuacji
Dziś przed północą otrzymałem zwrot długu. Nareszcie! <ok>
Ale ile musiałem się przy tym dopraszać, a potem coraz mocniej naciskać? Do wyjaśnienia pozostała jeszcze sprawa Kolegi Kunika, która mam nadzieje zakończy się dla niego pomyślnie.
Oby ta sytuacja była przestrogą dla innych, uczciwych klubowiczów.
I jeszcze jedno do ślepaka, bo podczas pisania moich wywodów pojawił się jego post: Znasz, Kolego przysłowie "jak się pomyli, to prawdę powie"? To tak na koniec chciałem dodać.