KtÓ to zrobił ? teSZ jestem ciekawdamian_xyz pisze:Kto to jest?
Za karę Ótniemy mÓ wał w jego Quattro !!! :mrgreen:

Czyli krąg nam się zawęża, zaraz zaczynam węszyć kto z ,,uprzywilejowanych'' ma q :mrgreen:ziemor pisze: KtÓ to zrobił ? teSZ jestem ciekaw
Może i przesadzam ale nie było by krzyku gdyby kogoś nie poniosło z porządkami, i by się przyznał. Forum koleżeńskie jest dalej ,może kiedyś było lepiej bo teraz dla niektórych jest to forum ,,zarobkowe''SzymekB pisze:Ziemior
No znowu nie przesadzaj :mrgreen:
A tak do tematu, to uważam, że niektóre osoby troche przesadzają ze swoimi wypowiedziami.
Zawsze to forum było przykładem forum kolezeńskiego. A teraz, zaraz będziemy się żreć jak hieny...
tylko po co ??
skoti pisze:Czyli krąg nam się zawęża, zaraz zaczynam węszyć kto z ,,uprzywilejowanych'' ma q :mrgreen:ziemor pisze: KtÓ to zrobił ? teSZ jestem ciekaw
[/quote=''skoti'']
To nie ja :!: :mrgreen: Nie jestem moderatorem ani nie mam takich możliwości... Ja tylko jestem ''zielony'' w tym temacie :mrgreen: :mrgreen: A quattro niczego nie tłumaczy, nie mam czym dojechać do domu, musze je miec :mrgreen:
skoti Nie powiedziałem kto, nie mówie, że Ty, mówie ogółem i nie mówie tylko odnosnie tego jedynego tematu... pzdr.