Sugestie i problemy z forum
z tego, co się orientuję, to kolory czerwony i żółty są zarezerwowane dla moderacji. fakt, że stosowanie żółtego nie ma najmniejszego sensu, bo w jasnym stylu go po prostu nie widać.Kolczat pisze:czy mozecie szanowni koledzy zakazac stosowania zoltego koloru dopoki istniec bedzie jasna wersja wizualizacji forum? zakazac, badz wyrzucic z palety mozliwosci?
grze pisze:z tego, co się orientuję, to kolory czerwony i żółty są zarezerwowane dla moderacji. fakt, że stosowanie żółtego nie ma najmniejszego sensu, bo w jasnym stylu go po prostu nie widać.Kolczat pisze:czy mozecie szanowni koledzy zakazac stosowania zoltego koloru dopoki istniec bedzie jasna wersja wizualizacji forum? zakazac, badz wyrzucic z palety mozliwosci?
Doc pisze:19. ...
Zabrania się używania kolorowych czcionek (poza kolorem domyślnym) oraz pisania boldem, kursywą, z wyjątkiem zaznaczania istotnych i uzasadnionych fragmentów tekstu.
Kolorów czerwonego i żółtego używać mogą jedynie moderatorzy i administratorzy forum.
coś mi się zdaje, że masz monitor źle ustawiony... Ja tam żółty widzę bardzo wyraźnie, tak na monitorze do zdjęć jak i na laptopie..Kolczat pisze:to zlikwidujcie jasny styl... tam nicki to pol biedy ale jak gornik w zaawansowanych projektach pisze liste kandydatow na zolto a ja za kazdym razem musze zaznaczac calosc zeby wiedziec kogo temat otwieram
na przykład tutaj jest soft ułatwiający widzenie http://www.pcworld.pl/news/132725/Kalib ... amowy.html