Sugestie i problemy z forum
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Cuda na kiju.Lucazzz pisze:u mnie tak sie to wyswietla
Dzisiaj sprawdziłem na innym kompie w pracy na "żałobnym" stylu i mam tak jak w domu czyli po staremu.
Takie podciąganie podpisów jest w forach na skrypcie opartych na PHPBB3 a tutaj jest PHPBB2 by Przemo czyli powinno być ok. U mnie jest OK (na obydwu Firefox). Może jakieś inne przeglądarki macie. Lucazzz, zobacz że u Irka podpis też podciągnięty jest na twoim screenie.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Pytanie:
Czy nie można działu "Spoty, zloty i grupy lokalne" zrobić ogólnie dostępnym ?
Pytam bo organizujemy zlot na Kamieniołomie 22-go kwietnia i dałem zaproszenia na forum Audi B2 wklejając link do naszego tematu na ich forum - i tu jest problem bo oni nie zobaczą naszego tematu bez zalogowania się na naszym forum
Da się to zmienić ? Może dało by się tylko nasz temat zlotu na jakiś czas zrobić ogólnie dostępnym ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Czy nie można działu "Spoty, zloty i grupy lokalne" zrobić ogólnie dostępnym ?
Pytam bo organizujemy zlot na Kamieniołomie 22-go kwietnia i dałem zaproszenia na forum Audi B2 wklejając link do naszego tematu na ich forum - i tu jest problem bo oni nie zobaczą naszego tematu bez zalogowania się na naszym forum
Da się to zmienić ? Może dało by się tylko nasz temat zlotu na jakiś czas zrobić ogólnie dostępnym ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
-
emanuel33
Witam.
Jak wysyłam wiadomość na PW pojawia się taki komunikat:
Could not insert/update private message sent info.
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_privmsgs (privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_ip, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES (1, 'Re: Zderzak', 20997, 27298, 1334078053, '52a0378b', 0, 1, 1, 1)
Line : 1427
File : privmsg.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Jak wysyłam wiadomość na PW pojawia się taki komunikat:
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_privmsgs (privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_ip, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES (1, 'Re: Zderzak', 20997, 27298, 1334078053, '52a0378b', 0, 1, 1, 1)
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
To samo mam:
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_privmsgs (privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_ip, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES (1, 'Re: p', 9342, 25748, 1334078476, '531d1791', 0, 1, 1, 1)
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_privmsgs (privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_ip, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES (1, 'Re: p', 9342, 25748, 1334078476, '531d1791', 0, 1, 1, 1)