Sugestie i problemy z forum
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Łap Endriu
https://audi80.pl/grinch-usuniety,u,2482.htm. Przywróć mu to konto i będzie po sprawie.
Tomek, kwestię szacunku już sobie wyjaśniliśmy, ale tym strachem to już mnie zatkałeś.
tomkom1 pisze:...tylko co za tym idzie?szacunek czy strach?
Tomek, kwestię szacunku już sobie wyjaśniliśmy, ale tym strachem to już mnie zatkałeś.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dobra, czaje o co chodzi...IC69 pisze:Łap Endriuhttps://audi80.pl/grinch-usuniety,u,2482.htm. Przywróć mu to konto i będzie po sprawie.
Jeśli będzie dostępny grinch, to dam mu hasło na PW.
Tak, tak, wiem...Lucazzz pisze:ale te grincze to ta sama osoba...
Tylko może być inne hasło. Jak zmienię to zupełnie nie będzie wiedział osohozi.
Powinien być dostępny na forum. To będzie najlepiej.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2012, 00:07 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Lucazzz, ale nie da sie teraz polaczyc obu kont.jedno zostalo niejako wylaczone wiec kolega mogl ponownie uzyc tego samego nicku.
teraz najprosciej bedzie przemianowac jego nowe konto na grinch2 a wtedy bedzie mozna przywrocic jego konto grinch na poprzednim niejako miejscu z poprzednimi postami itd.
przypuszczam ze kolega zastosowal oprocz nicka rowniez takie samo haslo wiec jak sie zaloguje to sie zdziwi ze mu przybylo znowu postow...
[ Dodano: 2012-09-08, 00:08 ]
bo np jesli ktos cytowal jego posty to bedzie grinch napisal...wiec nei ma sensu dla jego starego konta dokladac tej 2...
[ Dodano: 2012-09-08, 00:10 ]
Doc, przeciez masz dostep do maila wiec zrob mu porzadek z kontami a informacje przeslij na maila i tyle.
teraz najprosciej bedzie przemianowac jego nowe konto na grinch2 a wtedy bedzie mozna przywrocic jego konto grinch na poprzednim niejako miejscu z poprzednimi postami itd.
przypuszczam ze kolega zastosowal oprocz nicka rowniez takie samo haslo wiec jak sie zaloguje to sie zdziwi ze mu przybylo znowu postow...
[ Dodano: 2012-09-08, 00:08 ]
bo np jesli ktos cytowal jego posty to bedzie grinch napisal...wiec nei ma sensu dla jego starego konta dokladac tej 2...
[ Dodano: 2012-09-08, 00:10 ]
Doc, przeciez masz dostep do maila wiec zrob mu porzadek z kontami a informacje przeslij na maila i tyle.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
No jasne.tomkom1 pisze:bo np jesli ktos cytowal jego posty to bedzie grinch napisal...wiec nei ma sensu dla jego starego konta dokladac tej 2...
ps.
Tylko jeszcze muszą być 2, różne maile.
Tak, ale mogę być inne hasła. ( nie jego )tomkom1 pisze:Doc, przeciez masz dostep do maila wiec zrob mu porzadek z kontami a informacje przeslij na maila i tyle.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2012, 00:13 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Doc, jesli robisz deaktywacje czlowieka po nicku to i nick i mail pozostaje wolny tzn nie zostanie odrzucony przy rejestracji.
[ Dodano: 2012-09-08, 00:18 ]
zamien mu te konta i hrinch 2 zrob usuniety tak jak mial z kontem grinch a na maila z grinch wyslij mu info z wyjasnieniem tego
to tylko sugestia.ale chyba najprostsza bo wierze ze chlopakowi najbardziej zalezy na tym starym koncie a nie na kilku postach od 20 sierpnia.
[ Dodano: 2012-09-08, 00:18 ]
zamien mu te konta i hrinch 2 zrob usuniety tak jak mial z kontem grinch a na maila z grinch wyslij mu info z wyjasnieniem tego
to tylko sugestia.ale chyba najprostsza bo wierze ze chlopakowi najbardziej zalezy na tym starym koncie a nie na kilku postach od 20 sierpnia.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Ok 
Jest już "naprawiony" nick grinch.
https://audi80.pl/grinch,u,2482.htm
Również poszedł e-mail z hasłem.
Wszystko Działa, dokładnie zależało Mi na starym profilu !Doc pisze:Ok
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
widzę że to forum zaczyna przypominać A6.
Teraz będzie widzę inny podział z giełdą.
I z tego co widzę ogłoszenia będą moderowane czyli tylko te które zaakceptuje ADM.
Po co?
Czy coś było nie teges z dotychczasowym układem autogiełdy?
Wg mnie od tylu lat był ok i się sprawdzało - teraz wszystkie ogłoszenia sprzedaży będą w jednym worze (bez podziału na nadwozie, silniki, elektrykę).
Wg mnie powstanie bałagan i będzie to mało przejrzyste.
Teraz będzie widzę inny podział z giełdą.
I z tego co widzę ogłoszenia będą moderowane czyli tylko te które zaakceptuje ADM.
Po co?
Czy coś było nie teges z dotychczasowym układem autogiełdy?
Wg mnie od tylu lat był ok i się sprawdzało - teraz wszystkie ogłoszenia sprzedaży będą w jednym worze (bez podziału na nadwozie, silniki, elektrykę).
Wg mnie powstanie bałagan i będzie to mało przejrzyste.