ZAMÓWIENIE GRUPOWE- PU- tuleje wahaczy przód
Chętnie również dowiedziałbym się co nie tak było z polibuszami.betek83 pisze:możesz to rozwinąc.... jestem ciekaw bo ja założyłem i u mnie jest ok....king86 pisze:Ja zmieniłem na oryginały (metalowo gumowe) Poliuretanowe tuleje wahaczy nie zdały u mnie egzaminu...
przy wkładaniu weszly nawet ciasno...nie tak jak metalowe ale luzów nie było <ok>
Podczas zmiany tulei zrobiłem mały test wkręciłem tuleję w imadło tak jak jest przykręcona do ławy silnika :
1) ruch wahacza góra-dół, tuleja obraca się w wahaczu (tuleja metalowo-gumowa ma ograniczony zakres ruchu)
2) ruch wahacza prawo-lewo, powstaje szczelina między tuleją a uchem wahacza
Nie wiem może poruszacie się po lepszych drogach niż ja <ok>
1) ruch wahacza góra-dół, tuleja obraca się w wahaczu (tuleja metalowo-gumowa ma ograniczony zakres ruchu)
2) ruch wahacza prawo-lewo, powstaje szczelina między tuleją a uchem wahacza
Nie wiem może poruszacie się po lepszych drogach niż ja <ok>
king86, Tuleja ma sie obracac w wachaczu podczas ruchu wachaczem góra dól.
Nie wiem czy dobrze cie rozumiem, tuleja ma wtedy luz taki ze jej srednica jest mniejsza niz srednica gniazda :?: Jesli tak to wybite gniazda na 99%.king86 pisze:2) ruch wahacza prawo-lewo, powstaje szczelina między tuleją a uchem wahacza
Czy ktoś z użytkowników kupował tuleje do wózka/sannie na tył do quattro?
Niestety przysłali mi takie same tuleje do przedniego wózka jak i do tylnego :-x ehh Teraz mam na dwa komplety przód :lol: Nie polecam ich, i szczerze jakościowo tak samo, założę zobaczę, ale wykonanie nie jest na najwyższym poziomie
Pozostałym polecam wybrać sobie tuleje z oferty powerflexa.
Pozdro
Krzysiek
Niestety przysłali mi takie same tuleje do przedniego wózka jak i do tylnego :-x ehh Teraz mam na dwa komplety przód :lol: Nie polecam ich, i szczerze jakościowo tak samo, założę zobaczę, ale wykonanie nie jest na najwyższym poziomie
Pozdro
Krzysiek