:shock: to dzis jest prima aprillis ? ja myslalem ze walentynki :mrgreen: poza tym w żadnym moim B2 nie ma tuningu narazie walczę żeby ładna seria była chciażGSF pisze: - duo (może przed końcem świata skończy)
Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ten dział nie posiada żadnego prestiżu sam plak i tandeta poza paroma wyjątkami.
Proszę o nie umieszczania mojego Avanta tutaj . Nie ma umalowanych zderzaków więc sie nie nadaje. A Jka napisał S80 tunning jest szeroko pojętym tematem.
Ja ma obdarta i zniszczoną serie.
A miało być tak pięknie. Ostatnio jestem na nie z powodów kliki wzajemnej adoracji.
Spadam stąd.
PS U S80 wszystko w idealnym porządku. Ic narazie czeka na poprawkę bo lekko krzywo wyszedł.
Proszę o nie umieszczania mojego Avanta tutaj . Nie ma umalowanych zderzaków więc sie nie nadaje. A Jka napisał S80 tunning jest szeroko pojętym tematem.
Ja ma obdarta i zniszczoną serie.
A miało być tak pięknie. Ostatnio jestem na nie z powodów kliki wzajemnej adoracji.
Spadam stąd.
PS U S80 wszystko w idealnym porządku. Ic narazie czeka na poprawkę bo lekko krzywo wyszedł.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 13:33 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Chmielu, ale właśnie założeniem tego tematu jest to, żeby były tutaj auta tuningowane właśnie w myśl tej szerokopojętnej tezy ! Bez żadnych specjalnych wymagań itd. Twoje auto się nadaje bo masz porobiony konkretnie motor i skrzynie po konkretnym swapie.
Nie pieprz więc za przeproszeniem ! I tu nie ma być żadnego prestiżu. To nie są zaawansowane projekty tylko Tuning ! Nie mylić i nie porównywać.
Nie pieprz więc za przeproszeniem ! I tu nie ma być żadnego prestiżu. To nie są zaawansowane projekty tylko Tuning ! Nie mylić i nie porównywać.
Ale jak patrze na wybór aut nie są niczym ciekawym ani żadną merytoryczną informacją dla klubowiczów. Jak i młodych do naśladowania. Ogólny trend to Koło gwint i jesteś boski.
Wylej plaka i wtedy w Pcimu dolnym laski będą ściągać majty.
Mogę podać jak znajdę chwilkę.
Tunning to również Zmiana kół ale chyba nie o to chodzi ??
Mogę podać jak znajdę chwilkę.
Tunning to również Zmiana kół ale chyba nie o to chodzi ??
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 13:39 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ludzie takie auta zgłaszają, więc tak jest to im się podoba. Tego nie wyregulujesz. Gusta są różne. A zdanie swoje na ten temat można mieć i po to tu piszemy, żeby to zdanie wyrażać.
Chodzi o każdy tuning, koła, zawiasy silniki wszystko !
OEM+ jak i przygotowywanie auta do sportu czy po prostu robienie pod osiągi.
Chodzi o każdy tuning, koła, zawiasy silniki wszystko !
OEM+ jak i przygotowywanie auta do sportu czy po prostu robienie pod osiągi.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 13:41 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 2 razy.
Ty masz jakiś problem z tym zeby auto wygladało ładnie ? jeden woli jak łądnie jedzie inny jak ładnie wygląda, a moje ani nie jeżdżą ani nie wyglądają, ale też je lubie, a nawet kocham .. nie potrafisz tego zrozumieć ? nie zachowuj się jak dziecko.chmiel25 pisze:Ale jak patrze na wybór aut nie są niczym ciekawym ani żadną merytoryczną informacją dla klubowiczów. Jak i młodych do naśladowania. Ogólny trend to Koło gwint i jesteś boski.
Auto esa ostatnio zostało dość w dużym stopniu ogarnięte. Aktualnie na zime lata na innym pakiecie ale już niedługo poprawka IC i złożenie frontu S2. Pod maską też został trochę ogarnięty przez znajomego.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 13:47 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt: