[Oddział Południe] Zlot Oświęcim Nowe INFO ważne !! STR 1
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80

- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wróciłem i idę spać, bo "trzy godziny mego snu, nie wystarczą bym był zdrów"
Dzieki wszystkim za wspaniale spędzony czas i prawdziwie rodziną atmosferę
Ci którzy wrócili na noc do domów, niech żałują, najlepsze działo się w nocy i po wczesnoporannej (przymusowej) pobudce :lol: Śmiałem się tak, że aż do teraz mnie brzuch boli 
Oczywiście zlot by się nie liczył, jakbym znowu czegoś nie popsuł :evil: tym razem bolało...ehh
Dzieki wszystkim za wspaniale spędzony czas i prawdziwie rodziną atmosferę
Oczywiście zlot by się nie liczył, jakbym znowu czegoś nie popsuł :evil: tym razem bolało...ehh
Wrzuce też i moje.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Z tego miejsca chciałem wszystkim bardzo podziękować za mile spędzony czas w iście rodzinnej atmosferze.
Irek no tu masz rację, żałuję że nie zostaliśmy ale logistyka zawiodła a w drodze po namiot mała usnęła w samochodzie.
Do następnego razu. <ok>
I tak tworzy się historia Polskiego Klubu Audi 80 :!:

Z tego miejsca chciałem wszystkim bardzo podziękować za mile spędzony czas w iście rodzinnej atmosferze.
Irek no tu masz rację, żałuję że nie zostaliśmy ale logistyka zawiodła a w drodze po namiot mała usnęła w samochodzie.
Do następnego razu. <ok>
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 12:08 przez Kubik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja również chcę podziękować wszystkim za fajowy spot (mój pierwszy z niunią
) dzięki za miłe przyjęcie mnie do waszego grona 8-) , a w szczególności Adriano80b4 <ok> za to że jakoś to ogarnął sam i myślę że mówię za wszystkich że <bylo> super :mrgreen: Co do maskotek, to nie ma za co, dobry pomysł, oby więcej takich zbiórek
Pozdro dla wszystkich <rotfl2>
Wstawcie więcej <aparat>
<hura>
Pozdro dla wszystkich <rotfl2>
Wstawcie więcej <aparat>
<hura>
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
nie no impreza była gruba <ok>
pare fotek
![Obrazek]()
![Obrazek]()
niektórzy prowadzili samochód nogami o 7 rano <lol>
![Obrazek]()
bezcenny widok z namiotu rano godzina 5-50 <ok>
![Obrazek]()
a tu nasz kochany organizator Adriano, organizuje wygodne siedzenia z VW golfa :mrgreen:
![Obrazek]()
a tu poniektórzy już wysprzęglili :lol:
pare fotek

niektórzy prowadzili samochód nogami o 7 rano <lol>

bezcenny widok z namiotu rano godzina 5-50 <ok>

a tu nasz kochany organizator Adriano, organizuje wygodne siedzenia z VW golfa :mrgreen:

a tu poniektórzy już wysprzęglili :lol:
Ostatnio zmieniony 02 sie 2009, 14:43 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adriano80b4 (współczuje)
tyle podziękowań aż miło to słyszeć
i trzeba chyba znowu nad czymś myśleć... <ok> ale w sumie te podziękowania powinny iść w wasza strunę no bo fakt faktem gdyby nie wy i nie wasze towarzystwo nie było by takiej impry, chodzi mi tu jak o dzienna cześć jak i o nocna
ale chyba i wy mnie poprzecie ze ten zlot będzie wam się kojarzył z szczególnie jedna OSOBA chodzi mi o tego pana co mi klapę paluchami pomacał :evil: . tym panem Jest Paluś <ok> Dla niego naprawdę uznania za wytrzymałość i dobry humor nawet podczas snu <ok> Oraz dla kolegi z golfa który nad ranem dużo przeszedł emocjonalnie gdy zobaczył przez okno swoje siedzenie spalone <ok> Ale wszytko się skończyło dobrze i z uśmiechem na twarzy, a jak to się skończyło wie to tylko ekipa z rana
taki drobny smaczek dla tych co nie zostali
Ale wszystkim innym także dziękuje za utrzymywanie po rządku na miejscu spotkania i za wiele innych rzeczy ....
Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie ,nie koniecznie u mnie ale w równie milej atmosferze oraz w równie dużej ilości Naszych DAM (AUDI)
Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie ,nie koniecznie u mnie ale w równie milej atmosferze oraz w równie dużej ilości Naszych DAM (AUDI)
- siwusek216
- Forum Audi 80

-
ArQe
Witam.
My chyba jako pierwsi uciekliśmy z rana od tego zamieszania ;P hehe, Był to mój pierwszy zlot w życiu, impreza udana i bardzo fajna... a wspomnienia bezcenne:)
Chciałbym tylko wiedzieć, który się czaił w nocy przy naszym namiocie i szybko uciekł gdy akurat zasuwałem zamek bo komarów pełno leciało, słychać było tylko szybki tupot nóg i chichoczenie :PPP
Dzięki wielkie za pomoc w dotarciu (IC69 i Adriano80b4).
Kubik, mam nadzieję że następnym razem zaliczymy wspólnie również nockę. Pozdrów żonę i Klaudię.
Jeszcze raz Wielkie graty, szacun i podziękowania!!!
My chyba jako pierwsi uciekliśmy z rana od tego zamieszania ;P hehe, Był to mój pierwszy zlot w życiu, impreza udana i bardzo fajna... a wspomnienia bezcenne:)
Chciałbym tylko wiedzieć, który się czaił w nocy przy naszym namiocie i szybko uciekł gdy akurat zasuwałem zamek bo komarów pełno leciało, słychać było tylko szybki tupot nóg i chichoczenie :PPP
Dzięki wielkie za pomoc w dotarciu (IC69 i Adriano80b4).
Kubik, mam nadzieję że następnym razem zaliczymy wspólnie również nockę. Pozdrów żonę i Klaudię.
Jeszcze raz Wielkie graty, szacun i podziękowania!!!