Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4] Felgi z oponami

ODPOWIEDZ
djart
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B4] Felgi z oponami

Post autor: djart » 14 sie 2009, 22:18

Witam wszystkich.

Byłem posiadaczem Audi 80 B4 z 1992r silnik 1.9 TD 55kw z bardzo dużym przebiegiem. Byłem, bo wysłużyła się mi ona i wypaliła. Po przebiegu ponad 600k silnik odmówił posłuszeństwa, a remont kosztowałby mnie więcej niż te auto było warte. Kupiłem A6 Avant z 98r (wierny marce oooo) a po B4 zostały mi felgi. Miałbym dużo więcej gdyby nie fakt, że auto padło mi w niemczech i koszt ściągnięcia go do domu był nie opłacalny. Wracając do tematu; zostały mi felgi aluminiowe 17" z oponami Viking ProTech II 225/45 R17. Felgi kupione w Niemczech (tam pracuję na zlecenie i często jestem w polsce) produkcji niemieckiej, wiercone na 2 schematy rozstawu śrób tj. 4x100 i 4x108 (te drugie padują do B4 i większości europejczyków, te pierwsze do większości japończyków). Na tych felgach i oponach zrobiłem na oko 2000km, więc są praktycznie nowe, nie podrapane, nie powyginane. Mój problem polega na tym, że chciałbym je wymienić na 17" do Audi A6 (rozstaw śrób 5x112) nie muszą być orginalne Audi, aby były ładne i zadbane. Chciałbym zostawić sobie opony, ale jak ktoś chce to sprzedam owe fele z oponami. Opis opon znajdziecie praktycznie w każdym sklepie internetowym. Załączam zdjęcie felg i czekam na kontakt od zainteresowanych na maila djart265@wp.pl Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Leszek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Leszek » 14 sie 2009, 22:56

Kolego temat chyba nie w tym dziale założyłeś. Jest dział "Autogiełda, Ogłoszenia". Zrób coś z tym zanim szefostwo się tym zajmie ;-)
Felgi fajne, ale obecnie też szukam 17'' na 5 śrub do A4.

djart
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: djart » 15 sie 2009, 12:13

wiem, że temat nie bardzo pasuje do działu, ale w Ogłoszeniach wymagane jest minimum 25 postów (z tego co wiem), a że jestem tu nowy to mi system tego nie przyjmie, chyba że moderator przymknie na to troszkę oczko i mi pozwoli (bardzo proszę). Jak pisałem wcześniej szukam 17" do A6 (5x112) i chętnie się wymienię na moje 17" z oponami lub bez - ręka w rękę, a tak mi się wydaje najszybciej chętnych znajdę właśnie tu. Miałem te felgi założone w swojej B4 i wyglądały super, niestety nie mam fotek z tego okresu. Nawet laski się oglądały (szkoda, że nie wszystkie) za tak starym rumplem z takimi felami hehe :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła i felgi”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl