Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABK] Koło przesunietę względem drugiej strony 2,5 cm

ODPOWIEDZ
grzecho17
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABK] Koło przesunietę względem drugiej strony 2,5 cm

Post autor: grzecho17 » 12 kwie 2011, 23:03

Witam mam taki problem jakis czas temu miałem wypadek (lekka stluczka).Zacholowałem auto do mechanika i chyba mi żłe koło zespawał bo jest przesunietę względem drugiej strony 2,5 cm,czy to może wina Mcpersona bo tam też była jakis uszczerbek,comozna zrobic z tym fantem ?, z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi i sugestie

Awatar użytkownika
mody86
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mody86 » 13 kwie 2011, 09:17

Skoro twierdzisz że mała stłuczka to co on tam ze spawarką robił?? A jeżeli Ciebie wypuścił z krzywym McPresonem to oddaj gościa do sądu bo to prokuratorem śmierdzi to tak pół żartem pół serio. Możesz mieć krzywy wahacz i będziesz mieć różnice ale auto nawet jak z fabryki wyjeżdża to nie zawsze ma dokładnie taki sam odstęp koła z jednej jak i z drugiej strony. Najlepiej podjechać do kogoś żeby Ci sprawdził geometrię auta, wtedy będziesz wiedział gdzie leży problem, ale 2,5 cm to troszkę jest.

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 13 kwie 2011, 11:02

kola sie nie spawa to raz, dwa zmien sobie płec, no chyba ze tak lubisz... mozesz miec jeszcze sworzen wahacza po obu stronach przykladowo lewy, wtedy kolo sie cofa, bo zalozyc sie da ale jezdzic nie... a najlepiej tak jak kolega wyzej jedz na zbieznosc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła i felgi”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl