[coupe b3/b4]Łożysko piasty
[coupe b3/b4]Łożysko piasty
Jezeli krecace sie kolo w powietrzu generuje drgania na sprezynie to jet to lozysko do dupy ??
z jaka sila dokrecic lozysko ??
na maxa czy iles obrotow, Nm ??
z jaka sila dokrecic lozysko ??
na maxa czy iles obrotow, Nm ??
poczekaj .. nie.. nie pomyslalem .. myslalem o tym jak skasowac luz na lozysku stozkowym..
a u ciebie drga wszystko moze felge masz krzywa ?
mówimy o kole przednim ??? tam jest łozysko nie majace regulacji dwurzedowe chyba.. podnies kolo ,złam je na samym dole i na samej górze i zobacz czy ma luzruszajac kolem do i od siebie..
Słabo potrafie tłumaczyc .. moze ktos z podejsciem pedagogicznym przelozy to na polski
a u ciebie drga wszystko moze felge masz krzywa ?
mówimy o kole przednim ??? tam jest łozysko nie majace regulacji dwurzedowe chyba.. podnies kolo ,złam je na samym dole i na samej górze i zobacz czy ma luzruszajac kolem do i od siebie..
Słabo potrafie tłumaczyc .. moze ktos z podejsciem pedagogicznym przelozy to na polski
podobno jak sa drgania na sprezynie to znaczy ze lozyskko padlo...
nie mam za bardzo mozliwosci podniesc ale objawy sa takie ze podczas jazdy jest churgot i drgania na sprezynie sa...Felgi sa nowe wiec to na pewno nie jest ich wina...
[ Dodano: 2006-12-29, 15:29 ]
dobra-wymienione-jednak to bylo lozysko a teraz jest miodzio do tego zmienilem filtr paliwka wiec jestem mega happy
nie mam za bardzo mozliwosci podniesc ale objawy sa takie ze podczas jazdy jest churgot i drgania na sprezynie sa...Felgi sa nowe wiec to na pewno nie jest ich wina...
[ Dodano: 2006-12-29, 15:29 ]
dobra-wymienione-jednak to bylo lozysko a teraz jest miodzio do tego zmienilem filtr paliwka wiec jestem mega happy
ten typek mial racje,na lozysku musi byc delikatny luz bo inaczej sie ugotuje i zatra sie rolki lozyskamati pisze:witam wszystkih mam takie małe pytanko jak podnosiłem audiczke swoją wyczułem w tylnym kole luz jeden typek muwil ze to norma ze musi byc tam delikatny luz czy to prawda dzieki za pomoc wielkie pozdro