[All] Nawiercanie felg
[All] Nawiercanie felg
Chciałem sobie ostatnio kupić dojazdówkę, bo pełen profil to masakra w b3. ale co sie okazuje dojazdówka 4x108 kosztuje średnio 60-120zł :evil: . Za to 4x100 spokojnie kupie za 20zł. I teraz mam pytanie czy po nawierceniu będzie to się nadawało do przejechania jakiegoś odcinka? (raczej często gum niełape :mrgreen: )
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wiesz do przejechania akiegoś krótkiego odcinka przy wolnej jeździe napewno się będzie nadawało. Ale ja osobiście już bym się bał . To jednak przy tym rozstawi śrób to już będzie niezła rzeźba. Podejrzewam że za koło zapłacisz ok 30 zeta do tego przeróbka ze 20-30 zeta, dołożysz 10 i masz oryginał. No chyba że sam będziesz rezał. To jest moje zdanie. Niepewnw koło to tak jak niepewne hamulce, ale wybór należy do ciebie.
Re: [All] Nawiercanie felg
Idąc tym tokiem myślenia, to dojazdówka raczej nie będzie często używana -> nie będzie się zużywać. Wniosek jest prosty: jest to praktycznie jednorazowy zakup. Czy jest sens takiej oszczędności? Gdyby to była różnica 200-300zł, ale 40? Ja rozumiem, że niektórzy szukają oszczędności gdzie się da, ale nie można przesadzać. Kup takie koło jakie ma być i tyle. Nigdy nie wiesz gdzie złapiesz kapcia i w jakich warunkach potem będzie musiała ta dojazdówka pracować.misiek440 pisze:(raczej często gum niełape :mrgreen: )
Ostatnio zmieniony 11 lip 2008, 09:13 przez yawor, łącznie zmieniany 1 raz.