[All] Opony bierznikowane
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Najlepiej dzwonić - można dopytać się przy okazji o docięcię jeśli takowe Cię interesuje oraz kolcowanie. Druga sprawa, że doradzą Ci też czy do konkretnego auta warto to kupić (np ze względu na nacisk na oś, indeks prędkości czy geometria auta - wydaje się dziwne ale jednak ma to jakiś sens jak mi to przedstawili). Pytanie czy trafisz na jakiegoś cwaniaka czy na kompetentną osobę.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kobicie do Astry II to potrzebuje z silnikiem 1.6, ja w audicy nie jeżdżę na bieżnikach bo jest za głośno, a zbyt dużo jeżdżę ona robi odcinki po 5km, jedynie ja czasem auto biorę aby górę silnika do smarować... w Wiśle mi krzykneli za 14 opone taka właśnie 140zł, wydaje mi się, że to sporo.... a na allegro niema... a w zeszłym roku zamawiałem kumplowi..........
Pewnie, że sporo. Pozorna oszczędność. Kupisz gdzieś z neta, dojdzie przesyłka+montaż i wychodzi niewiele mniej niż nowe z gwarancją w serwisie ogumienia <ok>barto-team pisze:... w Wiśle mi krzykneli za 14 opone taka właśnie 140zł, wydaje mi się, że to sporo.... a na allegro niema... a w zeszłym roku zamawiałem kumplowi..........