[Audi B4] Opony znanej marki czy tanie noname
-
- Forum Audi 80
nie ma co porównywac w tym przypadku opon :roll: w IRL drogi są równe ( czytaj bez dziur i łat )SIDNEY85 pisze:W A6 mam takie opony 235/40/18 i poprostu bajka, mieszkam na stale w IRL wiec jak jazdy wie 90% roku pada.Cichy pisze:Ja mam dokładnie takie u siebie, opona super, wybrałem 205 bo było dużo tańsze od 215 i mam oszczędność na paliwie na 205, no i rancik na ochrone felgi ma. Super się hamuje i trzyma się drogi, na mokrym dużo nie jeżdziłem - tak naprawde auto uzywam tylko kilka dni w miesiącu - jak jestem w kraju.Niki20 pisze:Panowie a jeździ z Was może ktoś na takich oponkach?? Jak one się spisują??
http://moto.allegro.pl/item737011625_op ... _nowe.html
Opony swietnie spisuja sie na mokrym i suchym gruncie serdecznie polecam.
jakościowo i adekwatne jakościowo do ceny będą opony firmy KLEBER 8-) nie jest to wyrób made in china więc uważam że można polecic tę firmę 8-) :roll: 8-)
- kochan1984
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zależy jakie macie ceny na myśli za te 17''? jak ktoś szuka to i znajdzie zapłaciłem grosze za felgi z oponami, tylko że profil opony to 40 a szkoda mi zawieszenia.
Denerwują mnie takie wypowiedzi, które obrażają innych forumowiczów. Jestem tu nowy i dlatego mam tyle pytań i prosiłem o wasze opinie a nie żebyście mi wbijali. Nie znam się w 100% na autach i dopiero się dokształcam. A z drugiej strony dziękuje tym co mi poradzili co zrobić i włożę tyle ile będę mógł a resztę rozłożę na raty.
Ja wkładam każde pieniądze w moje auto, aby pierw było sprawne, a dopiero jak mam wolną gotówkę wtedy wkładam w dodatkowe elementy.
Pozdrawiam
P.S.
Myślałem, że forum jest do zasięgnięcia wiedzy a nie wbijania na inne osoby.
Denerwują mnie takie wypowiedzi, które obrażają innych forumowiczów. Jestem tu nowy i dlatego mam tyle pytań i prosiłem o wasze opinie a nie żebyście mi wbijali. Nie znam się w 100% na autach i dopiero się dokształcam. A z drugiej strony dziękuje tym co mi poradzili co zrobić i włożę tyle ile będę mógł a resztę rozłożę na raty.
Ja wkładam każde pieniądze w moje auto, aby pierw było sprawne, a dopiero jak mam wolną gotówkę wtedy wkładam w dodatkowe elementy.
Pozdrawiam
P.S.
Myślałem, że forum jest do zasięgnięcia wiedzy a nie wbijania na inne osoby.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80