Pytanie jak w temacie. Wszystkie tematy o akumulatorach są nieco zapomniane więc zakładam nowy.
Jako że nieco badziewny KAGER już mi się skończył, to znajomy załatwił ponoć dobry aku TIGER. Użytkuje ktoś z was coś takiego?? Albo coś wie na ich temat? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
[ALL] Akumulatory TIGER - co to za wynalazek?
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Najprościej jak można to wytłumaczyć, jest to akumulator brandu hurtownianego - akumulatory te produkowane są dla hurtowni Gordon(o ile mnie pamięć nie myli). Standardowo 2 lata gwarancji, przystępna cena. Z reklamacjami nie było problemu, przynajmniej jeszcze z rok - dwa lata temu.
Co do samego akumulatora, współpracownik "dojeżdża" swojego Tigera już 4 rok w swoim C-Max'ie 1.8 TDCI, w tym roku czeka go zmiana bo powoli gubi prąd. Także myślę że za te cenę(powinien być ok. 100 zł tańszy od Boscha) to warto.
Co do samego akumulatora, współpracownik "dojeżdża" swojego Tigera już 4 rok w swoim C-Max'ie 1.8 TDCI, w tym roku czeka go zmiana bo powoli gubi prąd. Także myślę że za te cenę(powinien być ok. 100 zł tańszy od Boscha) to warto.
- darekmalickiwp
- Forum Audi 80
- Imię: Darek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z