[B4 2.0 ABT] Przebicie na kablu z cewki
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maksymilian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
[B4 2.0 ABT] Przebicie na kablu z cewki
Ostatnio przy ściąganiu obudowy akumulatora na uruchomionym silniku, popieścił mnie prąd z kabla który jest idzie od cewki do kopułki. Dzisiaj też zauważyłem, że kable mają dziurki (Kable wymieniałem w marcu (BERU). Czy kopułka do wymiany?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Kociemb
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Re: [B4 2.0 ABT] Przebicie na kablu z cewki
Ja miałem taki przypadek że beru starczały na 1000km i kopały, wszystko tańsze typu janmor waliło praktycznie od razu... Winna okazala się cewka, po podmianie na ori używkę problem z glowy...
Co do kabli beru jeśli masz paragon to reklamuj, nie robią problemu jeśli nie są uszkodzone mechanicznie. Ja reklamowalem ze 2 razy zanim doszedlem ze to cewka, bo myslałem że teraz taką lipe produkują Ale jeśli są dziurki to może masz jakieś zwierzątko na podwórku ? U mnie kiedyś była kuna i franca z 6 samochodów na podwórku upodobała sobie 2 i ciągle chlastła kable... W końcu chyba menda zdechla albo ją ktoś upolował bo problem ustał... Ale raz ją wieczorem naszedłem jak uciekała spod samochodu
Co do kabli beru jeśli masz paragon to reklamuj, nie robią problemu jeśli nie są uszkodzone mechanicznie. Ja reklamowalem ze 2 razy zanim doszedlem ze to cewka, bo myslałem że teraz taką lipe produkują Ale jeśli są dziurki to może masz jakieś zwierzątko na podwórku ? U mnie kiedyś była kuna i franca z 6 samochodów na podwórku upodobała sobie 2 i ciągle chlastła kable... W końcu chyba menda zdechla albo ją ktoś upolował bo problem ustał... Ale raz ją wieczorem naszedłem jak uciekała spod samochodu