[B4 2.0 ABK] Przepływomierz od VW.
- elektronic
- Forum Audi 80 
- Imię: Wiesław
[B4 2.0 ABK] Przepływomierz od VW.
Krótkie pytanie. Czy do ABK podejdzie przepływomierz od VW, silnik bodajże 2E?

- elektronic
- Forum Audi 80 
- Imię: Wiesław
beast, Tak wiem, od V6  po przeróbkach od 1Z ponoć też. Interesowało mnie konkretnie od VW. Bo będę "tjuningował" swoje ABK wlaśnie na tę z OPLA V6, tylko potrzebuję kupić przepływkę klapkową NIE PO PRZEJŚCIACH, co by ją zaadoptować.
 po przeróbkach od 1Z ponoć też. Interesowało mnie konkretnie od VW. Bo będę "tjuningował" swoje ABK wlaśnie na tę z OPLA V6, tylko potrzebuję kupić przepływkę klapkową NIE PO PRZEJŚCIACH, co by ją zaadoptować.
[ Dodano: 2016-07-12, 12:43 ]
Dobra udało mi się kupić przepływkę od Passata Nie widzę żeby była po przejściach, bo ma oryginalne klejenie i w dodatku w dobrej cenie. Jedyny mankament to zdejmowany był plastikowy dekielek. Ale to chyba tylko w celu zmiany naciągu sprężyny. Pozostaje tylko założyć i sprawdzić, jak to działa.
 Nie widzę żeby była po przejściach, bo ma oryginalne klejenie i w dodatku w dobrej cenie. Jedyny mankament to zdejmowany był plastikowy dekielek. Ale to chyba tylko w celu zmiany naciągu sprężyny. Pozostaje tylko założyć i sprawdzić, jak to działa.

po przeróbkach od 1Z ponoć też. Interesowało mnie konkretnie od VW. Bo będę "tjuningował" swoje ABK wlaśnie na tę z OPLA V6, tylko potrzebuję kupić przepływkę klapkową NIE PO PRZEJŚCIACH, co by ją zaadoptować.
 po przeróbkach od 1Z ponoć też. Interesowało mnie konkretnie od VW. Bo będę "tjuningował" swoje ABK wlaśnie na tę z OPLA V6, tylko potrzebuję kupić przepływkę klapkową NIE PO PRZEJŚCIACH, co by ją zaadoptować.[ Dodano: 2016-07-12, 12:43 ]
Dobra udało mi się kupić przepływkę od Passata
 Nie widzę żeby była po przejściach, bo ma oryginalne klejenie i w dodatku w dobrej cenie. Jedyny mankament to zdejmowany był plastikowy dekielek. Ale to chyba tylko w celu zmiany naciągu sprężyny. Pozostaje tylko założyć i sprawdzić, jak to działa.