[B3/B4] Wskaźnik temperatury zewnętrznej.
[B3/B4] Wskaźnik temperatury zewnętrznej.
Witam,
Mam pytanko - w jaki sposób połączone są czujniki (sensory) z miernikiem temperatury zewnętrznej. Generalnie posiadam na desce rozdzielczej miernik, ale nie mam pojęcia czy jest on podłączony, bynajmniej nic nie wyświetla.
Co należy zrobić po kolei aby przywrócić go do świetności. Prosiłbym o podpowiedz, bądź naprowadzenie na posty.
Pzdr.
Mam pytanko - w jaki sposób połączone są czujniki (sensory) z miernikiem temperatury zewnętrznej. Generalnie posiadam na desce rozdzielczej miernik, ale nie mam pojęcia czy jest on podłączony, bynajmniej nic nie wyświetla.
Co należy zrobić po kolei aby przywrócić go do świetności. Prosiłbym o podpowiedz, bądź naprowadzenie na posty.
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2008, 15:20 przez EgnaL, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozebrałem panel, a najlepsze co zauważyłem to zaślepka na miejscu rzekomego termometru.
Prosiłbym o podpowiedź co należy zrobić po zaopatrzeniu się w takowy termometr (z chęcią zakupię jeżeli ma ktoś do sprzedania ! ), jak należy podłączyć termometr, oraz ile czujników wychodzi z niego i gdzie są umieszczone.
Pozdrawiam
Prosiłbym o podpowiedź co należy zrobić po zaopatrzeniu się w takowy termometr (z chęcią zakupię jeżeli ma ktoś do sprzedania ! ), jak należy podłączyć termometr, oraz ile czujników wychodzi z niego i gdzie są umieszczone.
Pozdrawiam
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 90b5f0e3c0]termometr
Czapa u ciebie tego nie widać...
Czapa u ciebie tego nie widać...
Re: [B3/B4] Wskaźnik temperatury zewnętrznej.
1 przewód czujnika podłączony jest do 2 wtyku, a drugi przewód do masy (masa połączona jest z wyświetlaczem wtykiem nr 3)EgnaL pisze:Witam,