to kolego pochwal się i pokaż fotki :mrgreen:Lisu_RMC pisze:A jak wygląda.... :mrgreen: :mrgreen:
[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
Sesji jeszcze nie było. Jak umyję samochód i nie będzie tak paskudnie usyfiony od tego deszczu to coś wrzucę
EDIT: Nie miałem kiedy jechać w plener żeby ładną sesję foto zrobić :mrgreen:, ale zrobiłem telefonem kilka żeby Wam pokazać jak się teraz audziana prezentuje.
Mycie, polerkę i przygotowanie lakieru odkładam na "po wypłacie", bo będzie to grubsza sprawa żeby lakier doprowadzić do stanu używalności. Niemniej, foty poglądowe:
Ps. Nie jeździjcie do Łodzi i nie parkujcie tam na parkingach z zadaszeniem, bo cieknie z nich wapno i potem się ma taką piekną plamę na lakierze na masce jak ja aktualnie
EDIT: Nie miałem kiedy jechać w plener żeby ładną sesję foto zrobić :mrgreen:, ale zrobiłem telefonem kilka żeby Wam pokazać jak się teraz audziana prezentuje.
Mycie, polerkę i przygotowanie lakieru odkładam na "po wypłacie", bo będzie to grubsza sprawa żeby lakier doprowadzić do stanu używalności. Niemniej, foty poglądowe:
Ps. Nie jeździjcie do Łodzi i nie parkujcie tam na parkingach z zadaszeniem, bo cieknie z nich wapno i potem się ma taką piekną plamę na lakierze na masce jak ja aktualnie
-
- Forum Audi 80
Witam no i po długim czasie zrobiłem swą Audi tak że jestem zadowolony :mrgreen: czyli wymiana maski leflektora i kierunek prawy i położenia lakieru na maskę błotnik i zderzak do tego doszła polerka całego auta i konserwacja :!: do pełnego szczęścia brakuje mi kilka plastików przy reflektorku lewym ale to w swoim czasie.Niebawem podłączanie dodatkowych zegarów :!: POZDRAWIAM
-
- Forum Audi 80
Marynarz41, tu masz temat dotyczący montażu klimy, jest też napisane co jest potrzebne do montażu: https://audi80.pl/b3-b4-montaz-klima ... imatyzacji
-
- Forum Audi 80
https://audi80.pl/b4-20vt-podlaczeni ... t21617.htm
bez zdjęć powinienes sobie poradzć ja dałem rade,połącz te dwa tematy o ktorych jest mowa w głowce pododawaj i dasz rade <ok>
bez zdjęć powinienes sobie poradzć ja dałem rade,połącz te dwa tematy o ktorych jest mowa w głowce pododawaj i dasz rade <ok>
-
- Forum Audi 80