rozpoczęcie sezonu vagsiekreci.pl
Wybacz że proponujemy ci możliwość spotkania się z osobami które też wielbią marki posiadające podzespoły z Volkswagen Audi Grupe w skrócie VAG.yahoo69 pisze:nie no sory ale nie mam zamiaru stac przy jakis golfach zardzewiałych i jakis VW obleśnych xd i jeszcze pare felicji przyjedzie. ŻAL
A to że audi klub polska przyjedzie to już się w ogóle nie liczy
A co do rdzawości co niektórych samochodów to znajdziesz tyle samo rozbitych, zaniedbanych, zwieśniaczonych audi jak i vw w Polsce, więc posiadając Audi B4 nie prezentujesz sobą więcej niż posiadacze golfa MK III przy podobnych latach produkcji.
Chodź pewnie nie jedno mk I potrafiło by cię zawstydzić.
Kochamy każdą markę z tej grupy i nie ma dla nas znaczenia kto tym jeździ najważniejsze dla nas jest żeby każdy z tych samochodów przeżył godnie swoje lata.
Zapraszam na rozpoczęcie sezonu będzie spora rzesza dobrych samochodów, pokazy znakomitych przejazdów po torze oraz wiele innych atrakcji.
Pozdrawiam starrs.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Długo tu mnie nie było, ale zgodzę się z tym stwierdzeniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Święta prawda, a jak to mówią, stara miłość nie rdzewiejeyahoo69 pisze:nie no sory ale nie mam zamiaru stac przy jakis golfach zardzewiałych i jakis VW obleśnych xd i jeszcze pare felicji przyjedzie. ŻAL
A w razie czego mercedresy też wpuszczają???
Wiesz zostaliśmy kiedyś przywitani na zlocie VAG jako bujające się kredensy a to nie my wozimy rdzewiejące beczki, gnijące walizki na dachu i wydech ciagniemy po asfalcie ;)więc zrozum pewną niechęć, jednak czas pokazać Mpałerowcom z Be em wó ze toruński gród nie tylko dresem stoi!!A spotykają się tu miłośnicy dużo szlachetniejszych samochodów.
i tak naprawdę czy jeździsz pulowerem czy szczurem czy innym follksdojczem to tak i tak graty masz wspólne z audi wiec jesteśmy jedną rodziną czy chcemy czy nie;)
No może nasza gałąź mniej zaprzyjaźnia sie z ruda
i tak naprawdę czy jeździsz pulowerem czy szczurem czy innym follksdojczem to tak i tak graty masz wspólne z audi wiec jesteśmy jedną rodziną czy chcemy czy nie;)
No może nasza gałąź mniej zaprzyjaźnia sie z ruda
... hehe ludzie VAG to VAG i nic tego nie zmieni.
Wszyscy i tak macie powybijane na blokach głowicach itp VW także nie widzę sensu się kłócić :mrgreen:
... A co do starych beczek na dachach gofrów itp to jest taki nurt jak roost style i clasic style i jeżeli jest to zrobione z głową to również świetnie to wygląda
Wszyscy i tak macie powybijane na blokach głowicach itp VW także nie widzę sensu się kłócić :mrgreen:
... A co do starych beczek na dachach gofrów itp to jest taki nurt jak roost style i clasic style i jeżeli jest to zrobione z głową to również świetnie to wygląda
maras_zastava pisze:Długo tu mnie nie było, ale zgodzę się z tym stwierdzeniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Święta prawda, a jak to mówią, stara miłość nie rdzewiejeyahoo69 pisze:nie no sory ale nie mam zamiaru stac przy jakis golfach zardzewiałych i jakis VW obleśnych xd i jeszcze pare felicji przyjedzie. ŻAL
A w razie czego mercedresy też wpuszczają???
Nikt Cię prosił o przybycie nie będzie, ani Ciebie ani kogokolwiek :roll:
A co do czego to gdy wpadłem na Wasz BIG Spot zostałem nazwany swetrem co mnie rozwaliło totalnie. O kredensach nie słyszałem, ale tez dobre
Będziesz miał ochotę - wpadnij, nie będziesz miał ochoty - nie pisz bzdur :lol: