i nastala swiatlosc (fot.3 na drugim planie V.A.G-owcy)Jaca997 pisze:Ciemność widzę :mrgreen:
[Bydgoszcz] Spoty i nie tylko ;)
"dobry wieczor Paniom, dobry wieczor Panom, dobry wieczor Panstwu". Dzis kolega skorpion1 wystapil do mnie z propozycja zorganizowania spotu w Bydgoszczy. termin uzgodniony to 26.02.2010 (piatek) godz. 19:00 pod Tesco (doslownie "pod", bysmy nie szukali sie wzajemnie po parkingu :mrgreen: ) potem demokratycznie pomysli sie co dalej by nie stac bezczynnie pod Tesco, chyba ze ktos juz ma jakies propozycje :idea:
Ostatnio zmieniony 25 lut 2010, 23:40 przez seba6891, łącznie zmieniany 1 raz.
fajnie by było ale ja chyba nie dam rady w weekend szkoła a w piątek parę kartek A4 muszę wkuć <mur> <uhh>seba6891 pisze:"dobry wieczor Paniom, dobry wieczor Panom, dobry wieczor Panstwu". Dzis kolega skorpion1 wystapil do mnie z propozycja zorganizowania spotu w Bydgoszczy. termin uzgodniony to 26.02.2010 (piatek) godz. 19:00 pod Tesco (doslownie "pod", bysmy nie szukali sie wzajemnie po parkingu :mrgreen: ) potem demokraycznie pomysli sie co dalej by nie stac bezczynnie pod Tesco, chyba ze ktos juz ma jakies propozycje :idea:
noname...Nazwać Audi 80 padaką ??? Wstydź się
Jeżeli byś miał 15" to bym Ci polecił te same co ja mam - cena za nówkę 140,00zł i to nie jest chińszczyzna !!! No ale ty masz.. 16" i z tego co widzę - za szerokie z tyłu ???
215 szerokości bez dystansów to w/g mnie maxymalna bezpieczna opona. Wsadź kiedyś 5 osób rozpędź się do 100 i na jakimś dużym placu wykonaj łuk - 50% szans, że z tyłu opona szersza niż 215 przytrze o sprężynę. Zostaje około 1cm między oponą a sprężyną - nagięcie opony + przekoszenie belki przy takim manewrze i obetrze. Ja wolę węższą, ale bezpieczniejszą Zresztą... po zimie wsadzanie kół większych niż 15" chyba mija się z celem - bo na pewno nie minie się z dziurami w drodze Niski profil to fajna sztywność, ale jak masz 200PS pod maską i sportową furę
Jeżeli byś miał 15" to bym Ci polecił te same co ja mam - cena za nówkę 140,00zł i to nie jest chińszczyzna !!! No ale ty masz.. 16" i z tego co widzę - za szerokie z tyłu ???
215 szerokości bez dystansów to w/g mnie maxymalna bezpieczna opona. Wsadź kiedyś 5 osób rozpędź się do 100 i na jakimś dużym placu wykonaj łuk - 50% szans, że z tyłu opona szersza niż 215 przytrze o sprężynę. Zostaje około 1cm między oponą a sprężyną - nagięcie opony + przekoszenie belki przy takim manewrze i obetrze. Ja wolę węższą, ale bezpieczniejszą Zresztą... po zimie wsadzanie kół większych niż 15" chyba mija się z celem - bo na pewno nie minie się z dziurami w drodze Niski profil to fajna sztywność, ale jak masz 200PS pod maską i sportową furę
No jak za 16" z takim profilem... cenka dobra.
Kurde... już zapomniałem jak wyglądają ludziki z CT
Mam tyle obowiązków, że już nawet nie mam czasu nawet na lokalne spoty skoczyć
Chciałem być w piątek poprzedni, ale jak to zwykle bywa... jedyna szansa na moje wyjscie z domu to między 23:00 a 6:00 jak dzieciątka śpią Chyba nie planujemy spotów w takich godzinach Aktualnie jestem na etapie kupowania oryginalnych części do niuni... na wiosnę idzie do gazownika, a wówczas trasa BY<>CT będzie dla mnie 2 x tańsza... więc 2 x większa szansa, ze będę Was odwiedzał !!!
Kurde... już zapomniałem jak wyglądają ludziki z CT
Mam tyle obowiązków, że już nawet nie mam czasu nawet na lokalne spoty skoczyć
Chciałem być w piątek poprzedni, ale jak to zwykle bywa... jedyna szansa na moje wyjscie z domu to między 23:00 a 6:00 jak dzieciątka śpią Chyba nie planujemy spotów w takich godzinach Aktualnie jestem na etapie kupowania oryginalnych części do niuni... na wiosnę idzie do gazownika, a wówczas trasa BY<>CT będzie dla mnie 2 x tańsza... więc 2 x większa szansa, ze będę Was odwiedzał !!!