[Bydgoszcz] Spoty i nie tylko ;)
Ja już raz tu pisałem, nie będę w Toruniu w najbliższym czasie.
Co najwyżej w Bydgoszczy mogę się zjawić.
Wam w CT może lepiej tak pasuje. Ja np. nie zawsze mam czas (nieraz jadę z pracy do pracy).
Jutro mam chwilę wolnego. I tak jest ze 2-3 razy w tygodniu.
Co najwyżej w Bydgoszczy mogę się zjawić.
Jak by nie patrzeć to nawet jak ktoś poda konkretną datę to 3/4 z CB nie zjawi się bo każdy ma pracę i obowiązki.Jaca997 pisze:Niech jedna osoba da termin na za tydzień lub dwa tygodnie i każdy spróbuje się jakoś zorganizować bo jak na razie piszą wszyscy kto może a kto nie może a konkretnej daty zero
Data, miejsce, godzina i bUala...
Wam w CT może lepiej tak pasuje. Ja np. nie zawsze mam czas (nieraz jadę z pracy do pracy).
Jutro mam chwilę wolnego. I tak jest ze 2-3 razy w tygodniu.
u nas też pracują, mają obowiązki, uczą się. Czasem ktoś przyjedzie czasem niestety nie. Nie raz mieliśmy po dwie, trzy osoby ale i tak było fajnie. Pogadaliśmy, najedliśmy się w najbliższym fastfoodzie, omówiliśmy kiedy następny spot zrobić. Wy jeszcze nie wiecie że tak powiem kiedy macie czas. Dlatego trzeba parę takich spontanicznych spotów zrobić, wstawić fotki że faktycznie coś było że się spotkaliście a chętnych na pewno przybędzie i te parę minut na pewno znajdą i miej więcej wspólnie na żywo obgadacie jak kto robi i kiedy mu najlepiej pasuje. A potem tylko data, godzina, miejsce i z górkiLeszek pisze:Jak by nie patrzeć to nawet jak ktoś poda konkretną datę to 3/4 z CB nie zjawi się bo każdy ma pracę i obowiązki.