[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
MaXuS:
Podjedź najlepiej w to miejsce żeby było Nas jak najwięcej. Wyruszamy z CT około 19:00. Jak dojedziemy na parking w CB to ruszamy zapewne pod tesco.drookash pisze:Proponuję jako mieszkaniec CB spotkanie się na parkingu fabryki mebli - zaraz jak przejedzie się most przez Wisłę na wprost. Objechać rondko (???) i na wprost parking.
Gdy spotkamy się w tym miejscu z pewnością będzie możliwość by przejechać caaaałą ul. Fordońską w kolumnie Audiolek
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No panowie, spocik był zacny
Hmmm... W sumie nie... :roll:
Nie zacny tylko jurny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szkoda tylko że slalom tak szybko się skończył, bo już powoli sie wczuwałem <ok>
No cóż.... Na następny spot wszyscy wymieniają tuleje na wahaczach, dokręcają półośki, idą na masaż kręgosłupa, zdejmują gipsy z nóg i jadą :lol:
A jak tam Jaca filmiki???
Hmmm... W sumie nie... :roll:
Nie zacny tylko jurny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szkoda tylko że slalom tak szybko się skończył, bo już powoli sie wczuwałem <ok>
No cóż.... Na następny spot wszyscy wymieniają tuleje na wahaczach, dokręcają półośki, idą na masaż kręgosłupa, zdejmują gipsy z nóg i jadą :lol:
A jak tam Jaca filmiki???
A filmiki są są dzisiaj po resztę jadę do Tomka Przypadkowo swoje wyczyny na slalomie skasowałem hyhy... Nie no żartuje są są nawet z tym pachołkiem co mi się owinął wokół koła :mrgreen:
A spocik jak mówisz jurny jurny :mrgreen: 12 Audiczek <ok>
To teraz koledzy z CT a głównie słowa kieruje do CB pakować bagaże i manatki i sru do Torunia na spoty :mrgreen:
No to kiedy robimy tego grilla? Planujemy planujemy i jakoś nie możemy rozpalić tego grilla
A spocik jak mówisz jurny jurny :mrgreen: 12 Audiczek <ok>
To teraz koledzy z CT a głównie słowa kieruje do CB pakować bagaże i manatki i sru do Torunia na spoty :mrgreen:
No to kiedy robimy tego grilla? Planujemy planujemy i jakoś nie możemy rozpalić tego grilla
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spocik byl zacny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moze tez zrobimy w ct taki tor manewrowy na jakims spocie :?: moze na rallycross'ie :mrgreen:
nastepnym razem bedzie na s jeszcze wiecej :mrgreen: taka mam nadzieje
[ Dodano: 2009-06-20, 15:02 ]
a i szkoda ze nie moglem posmigac miedzy pacholkami :mrgreen: w drodze bo cb urwal mi sie przewod paliwowy i troche zwisal a nadodatek ledwo sie trzymal ;/
ale dobrze ze jacuś nie rozpierdzielil wszystkich pacholkow to moze jeszcze sie nadarzy okazja <ok>
nastepnym razem bedzie na s jeszcze wiecej :mrgreen: taka mam nadzieje
[ Dodano: 2009-06-20, 15:02 ]
a i szkoda ze nie moglem posmigac miedzy pacholkami :mrgreen: w drodze bo cb urwal mi sie przewod paliwowy i troche zwisal a nadodatek ledwo sie trzymal ;/
ale dobrze ze jacuś nie rozpierdzielil wszystkich pacholkow to moze jeszcze sie nadarzy okazja <ok>
... To raczej ni był Jmm bo on już jakiś czas temu sprzedał auto z tego co czytam na AKP,no name pisze:grinch, nie powiem ci bo pierwszy raz go spotkalismy ale to chyba byl Jmm
grinch, a ty co sie nie pokazujesz na spotach :?:
A ja nie mam czasu wpadać na zloty bo szkoła auto szkoła dom itp.
A zresztą w Toruniu jestem co weekend ale na uczelni.
A cały czas nie mam co pokazać więc siedzę cicho
spocik konkretny , cb przywitała nas zacnie , autka jurne czego chcieć więcej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teraz czekamy na filmik , ale jaca997 pewnie zajęty czyszczeniem nowych alu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-21, 21:09 ]
ale powiem , że granatowa nie jechała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-21, 21:09 ]
ale powiem , że granatowa nie jechała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: