[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
SPOT 25.08.2010 (środa) godzina 19:00 koło marketu BILL
Spotykamy się w środę ponieważ jest do omówienia sprawa sobotniego grilla. Łukasz będzie się starał o działkę a jak tam nie wypali to zrobimy ognisko na Barbace. Wszystkie osoby chętne proszone są o przybycie w środę. Jeśli nie będą mogli być niech dadzą znać mi albo Łukaszowi czy są chętni na grilla w sobotę 28.08.2010.
Spotykamy się w środę ponieważ jest do omówienia sprawa sobotniego grilla. Łukasz będzie się starał o działkę a jak tam nie wypali to zrobimy ognisko na Barbace. Wszystkie osoby chętne proszone są o przybycie w środę. Jeśli nie będą mogli być niech dadzą znać mi albo Łukaszowi czy są chętni na grilla w sobotę 28.08.2010.
Toruń jest spoko szkoda, że drogi takie dziurawe pozrywałem u Was wszystkie gumy od tłumików jadąc taką niby trasą tuż przed Toruniem... ale lokalnie drogi były do przeżycia ( bo można było jechać wolniej) <ok> w pewnym momencie jechałem na awaryjnych 30km/h bo szybciej nie mogłem po takich nierównościach, a tu nagle po prawej radiowóz i dwóch policjantów patrzą sie na mnie jak na ofiarę w zepsutym aucieno name pisze:ATLAS, a szkoda ze nie wpadles :mrgreen: jak ci sie podobala nasza wioska ?
Widzę, że spot 14 sierpnia był udany. Pełno pięknych audiczek!
no jeden z udanych spotow :mrgreen: a nasze drogi sa i tak spoko pojechal bys do wloclawka to bys dopiero mial pole manewrowe :mrgreen:
masz szczescie ze nie zatrzymali Cie bo u nas lubia trzebac takie autka wiec trza uważać na te typkiATLAS pisze:a tu nagle po prawej radiowóz i dwóch policjantów patrzą sie na mnie jak na ofiarę w zepsutym aucie
a tam pitolisz mówisz, że masz paszport tefałenu i jedziesz dalej 8-)no name pisze:masz szczescie ze nie zatrzymali Cie bo u nas lubia trzebac takie autka wiec trza uważać na te typki
[ Dodano: 2010-08-24, 12:07 ]
i spojrzeli na siebie i jeden mówi do drugiego: "przecież to audi a audi nigdy się nie psuje" :mrgreen:ATLAS pisze:a tu nagle po prawej radiowóz i dwóch policjantów patrzą sie na mnie jak na ofiarę w zepsutym aucie
A czemu? <hmm>no name pisze:sprzedam swoje audi :mrgreen: jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt najlepiej na gg czekam na propozycje cenowe :!: <ok>
A drugi na to - "No raczej nie inaczej :mrgreen: "maciek122 pisze: [ Dodano: 2010-08-24, 12:07 ]i spojrzeli na siebie i jeden mówi do drugiego: "przecież to audi a audi nigdy się nie psuje" :mrgreen:ATLAS pisze:a tu nagle po prawej radiowóz i dwóch policjantów patrzą sie na mnie jak na ofiarę w zepsutym aucie
maciek122 pisze:i spojrzeli na siebie i jeden mówi do drugiego: "przecież to audi a audi nigdy się nie psuje" :mrgreen:
Chłopaki, rozwaliliście mnie <ok>Jaca997 pisze:A drugi na to - "No raczej nie inaczej :mrgreen:
A tak na marginesie to po przyjeździe do Torunia po obiedzie pojechaliśmy do Włocławka po upragnione części z RS2 ;] więc znam te dziury ale tam było lepiej bo był ruch wahadłowy i połówki dróg były nowe
Myślę, że jeszcze wpadnę do Was, bo moja dziewczyna ma tam rodzinę.