[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
bez alu wychodzi 8500 czyli tyle trzeba dac za dobrego TDi'ka a moj oprocz paru wad jest w zajebistym stanie silnik suchy i nie kopci nie tak jak inne badziewia auto nigdy nie smigalo na oleju opalowym
[ Dodano: 2010-09-06, 16:06 ]
LUKASZdiy, te auta tak stoja w cenie za 10 kola kupisz 80'tke ale do oplat
i od handlarza
[ Dodano: 2010-09-06, 16:06 ]
LUKASZdiy, te auta tak stoja w cenie za 10 kola kupisz 80'tke ale do oplat
i od handlarza
http://torun.gra.pl/akcje_specjalne_czl ... -roku.html
Chłopaki jeśli znajdziecie chwilę to zagłosujcie na moją furkę
Dzięki i do zobaczenia
Chłopaki jeśli znajdziecie chwilę to zagłosujcie na moją furkę
Dzięki i do zobaczenia
troszke cena wywindowana ale ja za swoja bym też tyle wołał bo wiem co auto jest warte4 a wiadomo mozesz kupic audiczke za 3 kola ale potem patrzeć na to i zastanawiać sie czy jak wsiadziesz to dojedziesz to troszke bez sensu... ja za swoja tez przeplacilem ale nigdy nie powiem ze zaluje a wrecz odwrotnie... i nigdy chyba nie rozstane sie z moja andzia :** a pozatym to znam troche auto łukasza i jego samego też więc moge śmiało polecić
- To powodzenia w sprzedaży.no name pisze:a czemu 18 a nie 11 ?? cos teges nie teges ??
dzisiaj audiana poszla by do zyda ale nie oddalem jej za psie grosze ;] 9000 na zimowkach koles ma zadzwonic jak sie namysli
- 11ego też niestety odpadam.
- Maciek trzeba będzie się jakoś zgadać żeby zgrać te ostatnie filmiki.
jaki ja jestem zly [nie bede tu przseklinal] wczoraj dzwonil do mnie koles wsprawie auta i chcial zebym mu wyciagnal wszystkie szyby zeby bylo taniej co za kraj same ubeki dzwonia no to ze mialem troche lykniete to mu powiedzialem do sluchu i sie rozlaczylem
[ Dodano: 2010-09-11, 12:59 ]
To dzisiaj o 19 pod billa
[ Dodano: 2010-09-11, 12:59 ]
To dzisiaj o 19 pod billa