[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
sam dobrze wiesz ze "znawcy" zamiast kupić dobre starsze auto które polata jeszcze ładnych pare lat to wolą sobie kupić w tej samej kasie np. audi a4 bóg wie po ilu wypadkach i kolizjach...i z przekreconym licznikem o 1000000km no ale co a4 nie bite nie malowane a po 3 miesiącach rdza zacznie wyłażic a silnik chlać olej jak alkocholik piwo
będzie ciężko pewnie...
będzie ciężko pewnie...
powiem Ci ze niestety pracy w delegacji nie przeskoczysz, a czy ktos bedzie z a4, niewiem, sporo ludzi zmieniło markę.... krzychu pisal u nas na forum czy sa chetni.... podejrzewam ze z Bydgoszczy nikt nie przyjedzie a z torunia moze dwa trzy auta ale nie chc sie wypowiadac za kogos, moze na jakis inny spot uda mi sie podjechac... zycze dobrej zabawy
Piszecie o A 4 ha ha ha jak slysze mam drgawki!
Braciak miał piękna 2,0 B4 stan idealny !!!!!!!!!!!!!!!!
Zachcialo mu się kupować A4 jezdzilismy szukalismy wkońcu sam pojechał zakupił A4 Avanta ideal igła okazja następnego dnia wymienialiśmy płyn chłodniczy i okazało sie ze autko ma pekniety kolektor wydechowy, samochód na zimnym silniku pracował idealnie po nagrzaniu dymił, przerywał ogólnie skończyło sie na remoncie kapitalny silnika, bo okazało sie ze silnik jest przegrzany
robiony blok, głowica, wal, pierścienie, tuleje, kolektor, termostat, sonda, rozrząd olej 2 x, po jego przygodzie narazie odlożyłem plany zmiany samochodu dziękując za moja B3
Braciak miał piękna 2,0 B4 stan idealny !!!!!!!!!!!!!!!!
Zachcialo mu się kupować A4 jezdzilismy szukalismy wkońcu sam pojechał zakupił A4 Avanta ideal igła okazja następnego dnia wymienialiśmy płyn chłodniczy i okazało sie ze autko ma pekniety kolektor wydechowy, samochód na zimnym silniku pracował idealnie po nagrzaniu dymił, przerywał ogólnie skończyło sie na remoncie kapitalny silnika, bo okazało sie ze silnik jest przegrzany
robiony blok, głowica, wal, pierścienie, tuleje, kolektor, termostat, sonda, rozrząd olej 2 x, po jego przygodzie narazie odlożyłem plany zmiany samochodu dziękując za moja B3
LUKASZdiy, trzeba wiecdziec co sie kupuje i nie zalowac kasy na sprawdzenie auta w ASO a ja nie szukam a4 tylko a6 TDI
to co nie iwedzial ze na cieplym dymi ? nie bylo jazdy probnej zawsze sie sprawdza silnik jak odpala na zimnym i jak na cieplym silniku i jak to pracuje
[ Dodano: 2010-11-10, 08:02 ]
seba6891, ty nygus i tak wiem ze wpadniesz biesz ojcowa audiczkie :mrgreen:
to co nie iwedzial ze na cieplym dymi ? nie bylo jazdy probnej zawsze sie sprawdza silnik jak odpala na zimnym i jak na cieplym silniku i jak to pracuje
[ Dodano: 2010-11-10, 08:02 ]
seba6891, ty nygus i tak wiem ze wpadniesz biesz ojcowa audiczkie :mrgreen:
dokladnie podzatym vag com kosztuje 40 zl na allegro a mozna nim sprawdzic sporo.... chyba ze ktos kupuje auto bo mu sie kolor podoba....no name pisze:LUKASZdiy, trzeba wiecdziec co sie kupuje i nie zalowac kasy na sprawdzenie auta w ASO a ja nie szukam a4 tylko a6 TDI
LUKASZdiy, to ja Ci napiszę tak: A4 1.9TDi 110KM przejechane (tylko od zakupu) około 150tyś a w sumie ma grubo ponad drugie tyle. Auto wie co to ciężka noga. Zawieszenie z przodu wymienione tylko raz (drugi raz w PL) (jedna strona komplet, druga tylko dolne wahacze). Poza tym wymienione przednie łożysko. Oczywiście olej, filtry i pasek itd.
Zero problemów. Więc jak widzisz A4 nie jest takie straszne. Nawet zawieszenie sporo drożej nie wyniesie a komfort lepszy.
Musiałeś trafić na wymęczoną A4kę.
Co do spotów to nadal wszystkie zawieszam do odwołania...
Zero problemów. Więc jak widzisz A4 nie jest takie straszne. Nawet zawieszenie sporo drożej nie wyniesie a komfort lepszy.
Musiałeś trafić na wymęczoną A4kę.
Co do spotów to nadal wszystkie zawieszam do odwołania...