[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Panowie w Toruniu jest jakaś Audi S2 z mocą 300KM. Aktualnie pojawiła się na alledrogo. Znacie może właściciela tego potwora? Może da się namówić na spot? Kupiłem już kiełbaski więc nie ma mowy, że będzie padać Spotkajmy się najpierw przy Billa - przejazd kolumną przez miasto to moja ulubiona zabawa !
- moja też i nie za szybko żeby wszyscy razem jechalidrookash pisze:przejazd kolumną przez miasto to moja ulubiona zabawa !
11.06.2009 czwartek 19:00 BILLA następnie jedziemy na VAGa tam z godzinkę się poszwendamy a potem jest zależne od pogody co dalej robimy. Kolega drookash napisał że nie bedzie padać więc idę do sklepu po kiełbachy <ok> :lol:
no to o jednego mniej szkoda
[ Dodano: 2009-06-10, 19:36 ]
pogoda ma byc dobra ale tylko do poludnia a juz pod wieczor ma sie mocno rozpadac
[ Dodano: 2009-06-10, 19:41 ]
kto co kupuje bo nie wiem co dzis kupic
[ Dodano: 2009-06-10, 19:56 ]
mam pytanie czy ktos ma kamere ?? jak tak to moze nakrecimy nowy filmik
[ Dodano: 2009-06-10, 19:36 ]
pogoda ma byc dobra ale tylko do poludnia a juz pod wieczor ma sie mocno rozpadac
[ Dodano: 2009-06-10, 19:41 ]
kto co kupuje bo nie wiem co dzis kupic
[ Dodano: 2009-06-10, 19:56 ]
mam pytanie czy ktos ma kamere ?? jak tak to moze nakrecimy nowy filmik
mimo zjeban.. pogody spocik jak zawsze byl sympatyczny :mrgreen:
jak na moje lipa byla jak pojechalismy na tego vag'a szalu tam nie bylo oprocz tej czerwonej audiczki a po za tym same cwaniaki z vw jak byl macias to by nas bylo 8 no ale coz nie ma co wymagac od innych nie kazdemu pasowalo ale moze na kolejne spoty zawitaja nowe autka :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-12, 02:15 ]
Jaca997, jak dasz rade to zrob jakis projekt tych ulotek to moze by sie na nastepnym spocie rozpoczelo akcje promowania spotow w ct
jak na moje lipa byla jak pojechalismy na tego vag'a szalu tam nie bylo oprocz tej czerwonej audiczki a po za tym same cwaniaki z vw jak byl macias to by nas bylo 8 no ale coz nie ma co wymagac od innych nie kazdemu pasowalo ale moze na kolejne spoty zawitaja nowe autka :mrgreen:
[ Dodano: 2009-06-12, 02:15 ]
Jaca997, jak dasz rade to zrob jakis projekt tych ulotek to moze by sie na nastepnym spocie rozpoczelo akcje promowania spotow w ct