[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No niestety... Dziś z domu wyszedłem o godzinie 7.oo no i właśnie 10 min temu, czyli o godzinie 17.5o wróciłem z robotania, a jutro lepiej najprawdopodobniej nie będzie, także jeśli spot miałby być o 12 to na bank odpadam... W niedziele nie wykluczone że też mi przyjdzie budować ojczyznę <ok> Także jak co to ja ew. mogę się pojawić na spocie jak już to o godzinie 18+...
A ostatni spocik był zacny, tylko jakoś ta pizza wszystkich zamuliła, także next spot nie ma żarcia jedynie paluszki i alkohole <ok> <ok> <ok>
No i flipsy, a nie jakieś podróby Koniecznie toffi :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
A ostatni spocik był zacny, tylko jakoś ta pizza wszystkich zamuliła, także next spot nie ma żarcia jedynie paluszki i alkohole <ok> <ok> <ok>
No i flipsy, a nie jakieś podróby Koniecznie toffi :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Miras w końcu się rozszalał <ok>skorpion1 pisze:Heja chłopoki mam pytanko kiedy jest jakiś spocik?? :mrgreen:
No to spocik zrobimy standardowo w sobotę o standardowej godzinie 18:00, standardowo koło BILLI i standardowo omówimy dalsze plany na spotkaniu :mrgreen:
SPOT 28.11.2009 godzina 18:00 koło marketu BILLA (obecność obowiązkowa )
Pelek, zawsze mozna pojechac
a ja nie wiem czy dam rade dotrzec na spota :evil: tak jak ci Jacek mowilem ostatnio to jednak alternator sie rozpierdzielil :cry: jutro jak da rade to go dopcham do mechanika niech zerknie na alternator
a co do naklejki to Jacek ja juz widzial a reszta zobaczy ja jak bede ale powiem ze naklejka robi wrazenie wsrod innych kierowcow audiczek i nie tylko
a ja nie wiem czy dam rade dotrzec na spota :evil: tak jak ci Jacek mowilem ostatnio to jednak alternator sie rozpierdzielil :cry: jutro jak da rade to go dopcham do mechanika niech zerknie na alternator
a co do naklejki to Jacek ja juz widzial a reszta zobaczy ja jak bede ale powiem ze naklejka robi wrazenie wsrod innych kierowcow audiczek i nie tylko