[Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
- carlos0101
- Forum Audi 80
- carlos0101
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
nie liczylem autek aczkolwiek skonczylo sie to nastepujaco czesc z chlopakow pojechalo na kebab okolo 19.30 a mnie zona zciagnela okolo 20.30 do domku bo stalem z KSIECIUNIEM i chyba z MolibdynowyGość?? nie jestem pewien ale na pewno chlopak byl na piatkowym zlocie 80tek i w sumie zostaly na parkingu 3 80tki ogolnie bylo milo
-
- Forum Audi 80
Na wstępie przepraszam Was koledzy za wciskanie się w Wasze pogaduchy ale zapraszałem każdego z okolic na taki jakiś spocik, krótką wycieczkę itp na PW no ale nie wszyscy mieli opisaną miejscowość, a przeglądałem temat z przedstawianiem się czyli zaledwie 133 strony przejrzałem i do okolic napisałem więc zapraszam do tematu "[PIOTRKOW] czas i na nas"
Jeśli brak chętnych to da się zrozumieć (odległość, inne sprawy, $$) ale mimo wszystko czujcie się zaproszeni.
Jeśli chodzi o trase to kwestia dogadania w zależności od liczby chętnych i ich miejsca zamieszkania.
Jeśli brak chętnych to da się zrozumieć (odległość, inne sprawy, $$) ale mimo wszystko czujcie się zaproszeni.
Jeśli chodzi o trase to kwestia dogadania w zależności od liczby chętnych i ich miejsca zamieszkania.