[Zamość] spocik w Zamościu 7 lipca godzina 14:00
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Dodałem ankietę do pierwszego postu także możecie zagłosować :!:
Jak dla mnie to dwie daty są najlepszym rozwiązaniem czyli 30 czerwca lub 7 lipca.
A co do miejsca to proponowałbym parking na ul. Peowiaków(dawna baza MZK) blisko starówki! Jest tam duży parking a co najważniejsze zawsze w większości pusty. Chyba że macie jakieś inne pomysły i np gdzieś poza miastem <ok> propozycje mile widziane.
Jak dla mnie to dwie daty są najlepszym rozwiązaniem czyli 30 czerwca lub 7 lipca.
A co do miejsca to proponowałbym parking na ul. Peowiaków(dawna baza MZK) blisko starówki! Jest tam duży parking a co najważniejsze zawsze w większości pusty. Chyba że macie jakieś inne pomysły i np gdzieś poza miastem <ok> propozycje mile widziane.
Dobra chłopaki trzeba się zdecydować i jakoś działać, np można dać info na esce (PieterB, my już zadziałamy <ok> ) i żeby spot był ciekawszy to można zorganizować konkurs na ...... (na coś tam) nagroda :?: hymm pomyślimy ja mogę być jednym sponsorem (znaczy się moja firma) a kogoś jeszcze by się znalazło ;-D No jak tam chłopaki co wy n to :?:
-
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
na najwolniejszą jazdę heheysiul pisze:można zorganizować konkurs na ...... (na coś tam)
<ok>ysiul pisze:No jak tam chłopaki co wy n to
Myślę że 7 lipca będzie najlepszym wyjściem ale poczekajmy jeszcze kilka dni z podjęciem ostatecznej decyzji.
A co do ogłoszenia w esce to już nie mam takich dobrych chodów no ale spróbuję coś załatwić oczywiście dam znać co i jak <ok>
Tylko pytanie gdzie :!: ja bym proponował parking na ul. Peowiaków w miejscu dawnej bazy MZK(rzut beretem od starówki) jest tam duży parking i większości pusty.
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt: