[lubelskie]spot 20-02-2011 LHR,LBL,LZA,LZ,LTM,LC i inni L.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
hej byłem dzisiaj w tym orlenie naprzeciwko i rozmawiałem na temat rezerwacji na 20-ego i nie ma problemu tylko że ok.2 dni wcześniej trzeba zadzwonić więc róbmy listę i zarezerwujemy sobie stoliki w barze <ok> miejsc wszystkich jest na 70 osób także w miarę :mrgreen: aha cena obiadu od 12-15 zł (jakby ktoś był głodny) <ok> więc tak : proponuję przyjazd na 13 , ok 2godz. na pooglądanie aut,godz.15 wyjazd w kierunku Zamościa na obwodnicę i zpowrotem przez miasto :roll: powrót na parking lub odrazu do baru na jakieś żarło albo i jak się wam to podoba? :mrgreen: może ktoś coś innego zaproponuje?czekamy na jakieś inne propozycje <ok> CHŁOPAKI ZBIERAĆ SIĘ <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Uwierz, że to 30 godzin to kpina. Ciężko będzie Ci poznac miasto w jedenw.a.n.t.e.d pisze:Przez 30 godzin jazdy coś tam się nauczę, poznam miasto.gornik pisze:w.a.n.t.e.d, dasz radę tylko się skup. Na pewno będzie Ci ciężej
bo słabiej znasz miasto, ale dla chcącego nic trudnego.
dzień i 6h. Ogarniaj tam sobie, żeby jak najlepiej poznać.
Kiedyś Chełm miał chyba swój WORD?
-
- Forum Audi 80
Chełm ma swój WORD, ale ja chodzę do szkoły do łęcznej, tam mieszkam i w lublinie bedę robił prawo jazdy, gdyż połączenie łęczna - chełm to tragedia i nie wyrabiał bym się na wykłady. Bedę musiał sobie zorganizować wycieczke kiedys.gornik pisze:Uwierz, że to 30 godzin to kpina. Ciężko będzie Ci poznac miasto w jedenw.a.n.t.e.d pisze:Przez 30 godzin jazdy coś tam się nauczę, poznam miasto.gornik pisze:w.a.n.t.e.d, dasz radę tylko się skup. Na pewno będzie Ci ciężej
bo słabiej znasz miasto, ale dla chcącego nic trudnego.
dzień i 6h. Ogarniaj tam sobie, żeby jak najlepiej poznać.
Kiedyś Chełm miał chyba swój WORD?
Wiem, że te 30 godzin to nic, ale musi wystarczyć.
No pomysł jest zaje*isty! :lol: Oby tylko więcej nas się uzbierałogibaj pisze:hej byłem dzisiaj w tym orlenie naprzeciwko i rozmawiałem na temat rezerwacji na 20-ego i nie ma problemu tylko że ok.2 dni wcześniej trzeba zadzwonić więc róbmy listę i zarezerwujemy sobie stoliki w barze <ok> miejsc wszystkich jest na 70 osób także w miarę :mrgreen: aha cena obiadu od 12-15 zł (jakby ktoś był głodny) <ok> więc tak : proponuję przyjazd na 13 , ok 2godz. na pooglądanie aut,godz.15 wyjazd w kierunku Zamościa na obwodnicę i zpowrotem przez miasto :roll: powrót na parking lub odrazu do baru na jakieś żarło albo i jak się wam to podoba? :mrgreen: może ktoś coś innego zaproponuje?czekamy na jakieś inne propozycje <ok> CHŁOPAKI ZBIERAĆ SIĘ <ok>
Im więcej tym lepiej :mrgreen:
CHŁOPAKI ZBIERAĆ SIĘ