[ zloty] Spot - Lublin
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Osłabiłeś mnie na początku, ale widzę żę jednak schłodziłeś się i nie dasz plamy siusiaczej, Mam CIę widzieć :evil: :mrgreen:PABLO pisze:Chyba jednak zrezygnuje z niedzieli w Radomiu i zawitam na zlot. Zapowiada się super impreza więc szkoda byłoby przegapić taki zlocik :roll:KorNoLio pisze:Pablo no co ty taki spot opóścisz.
Aha oczywiście foto klubowe robimy, nie odpuszcze!!! :mrgreen:
No wkońcu sensowne gadanieM@rcus pisze:PABLO napisał/a:
KorNoLio napisał/a:
Pablo no co ty taki spot opóścisz.
Chyba jednak zrezygnuje z niedzieli w Radomiu i zawitam na zlot. Zapowiada się super impreza więc szkoda byłoby przegapić taki zlocik
Super pomysł bardzo mi się podoba, już nie mogę się doczekać niedzieli :lol:Gelo pisze:zrobimy takie że każdy stanie przy swojej niuni i tez grupowe
bo już od dawna się zbieramy i jakoś nie wychodzi
A jakieś dzisiaj doszły mnie słuchy o telewizji??? O co biega bo cos mi mówił kumpel z forum Golfa?
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
1. M@rcus
2. PABLO
3. Gelo
4. KorNoLio
5. rafi
5. paco
6. glenio
7. B4 2.8
8. A4 2.6
9. Raffiks
10. oli 2,8 v6
11..??? kto otworzy 2 ga 10 tke???? nie badzie siusiakami
przypominam zbiorka pod MAKRO w lublinie o 12.30 w niedziele a potem zajebista kolumną (w eskorcie Policje) do śwodnika - przygotujcie 2 zeta na wjazd !!!!
2. PABLO
3. Gelo
4. KorNoLio
5. rafi
5. paco
6. glenio
7. B4 2.8
8. A4 2.6
9. Raffiks
10. oli 2,8 v6
11..??? kto otworzy 2 ga 10 tke???? nie badzie siusiakami
przypominam zbiorka pod MAKRO w lublinie o 12.30 w niedziele a potem zajebista kolumną (w eskorcie Policje) do śwodnika - przygotujcie 2 zeta na wjazd !!!!