[all] ilu nas jest w tym lubuskim
no to dobrze ze chlopak sie zna bo jeszcze zderzaczka nie pomalowalem i czekam na farbe od williego :mrgreen: narazie sie to ladnie przerobi
ale porbuje znegocjowac jakas dobra cene za halogeny od porsche no i oczywiscie kierunki :mrgreen:
Panowie jeszcze jedno kto ma moze wolne dekory bo z kumplem mamy wlokno weglowe i cala reszte tzn.dostep tylko potrzebna jest forma :mrgreen:
ale porbuje znegocjowac jakas dobra cene za halogeny od porsche no i oczywiscie kierunki :mrgreen:
Panowie jeszcze jedno kto ma moze wolne dekory bo z kumplem mamy wlokno weglowe i cala reszte tzn.dostep tylko potrzebna jest forma :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 gru 2008, 01:01 przez prezes.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
prezes.pl pisze:no to dobrze ze chlopak sie zna bo jeszcze zderzaczka nie pomalowalem i czekam na farbe od williego :mrgreen: narazie sie to ladnie przerobi
ja mam dekory ale do A4 b5;) bo u siebie zalozylem Carbon:)
stanu ty juz sie nie tlumacz :mrgreen: dasz mi fotki na uczelni to wrzuce
tak wlasnie topor mom zderzaczek od cabrio jak bys cos mial to daj znac
topor a mozesz mi je podrzucic do zielonej na spocik to z kumplem porobimy tak zeby na oryginaly pasowaly ale oczywiscie po przerobce bo nakladek robic nie bedziemy bo to juz nie to samo podgladne u ciebie dokladnie jaki nasz splot
tak wlasnie topor mom zderzaczek od cabrio jak bys cos mial to daj znac
topor a mozesz mi je podrzucic do zielonej na spocik to z kumplem porobimy tak zeby na oryginaly pasowaly ale oczywiscie po przerobce bo nakladek robic nie bedziemy bo to juz nie to samo podgladne u ciebie dokladnie jaki nasz splot
Ostatnio zmieniony 26 gru 2008, 01:07 przez prezes.pl, łącznie zmieniany 1 raz.