Witam.
W swojej audi mam elektryczne przednie szyby, problem jest taki, że raz działają a raz nie. Kupiłem auto już z tą wadą, od roku się borykam z tym problemem i nie ma żadnego schematu kiedy te szyby działają bądź nie, szybę otworze i za sekunde już moge jej nie zamknąć, strasznie jest to uciążliwe gdyż nie raz pół dnia nie moge domknąć danej szyby a latem przy zamknietych tez nie dobrze.
Pytanie, czy może to być wina przekaźnika el. szyb o numerze 363 ? Czy raczej byłaby to wina jakiegoś przewodu?
Dodam że jak szyby działają to działają obydwie (to samo w przypadku niedziałania), dodatkowo kiedy szyby są na chodzie przyciski od otwierania swiecą się, w momencie gdy się nie swiecą, moge zapomniec o zmianie pozycji szyby.
[B4 1.9 1Z] Elektryczne szyby, raz działają, raz nie.
- dolnoslasky
- Forum Audi 80
- srebrnastrzala
- Forum Audi 80
- Imię: Paweł
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
moduł elektrycznych szyb ma zimne luty wlasnie ten 363
ja u siebie dalem ten modul pod dywanik kolo sprzegla i jak nie dziala mi szyba to "but" i szyby dzialaly, czasem nawet i kilka miesiecy bez problemu.
Musisz kupic sobie inny na 101 % pewny ze nie ma takiej samej usterki lub probowac przelutowac lub poprawic przekazniki ktore sa w srodku
ja u siebie dalem ten modul pod dywanik kolo sprzegla i jak nie dziala mi szyba to "but" i szyby dzialaly, czasem nawet i kilka miesiecy bez problemu.
Musisz kupic sobie inny na 101 % pewny ze nie ma takiej samej usterki lub probowac przelutowac lub poprawic przekazniki ktore sa w srodku
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z