[80 B4]Elektryczne szyby
[80 B4]Elektryczne szyby
Witam.
Mam pytanko. Czy ten zestaw jest kompletny abym mógł zamontować sobie elektryczne szybki z przodu?
http://moto.allegro.pl/item227459748_au ... dnich.html
Tak jak gość napisał nie ma ramki pod przyciski ale to się załatwi. Czy to jest komplet czy czegoś tam jeszcze brakuje?
Mam pytanko. Czy ten zestaw jest kompletny abym mógł zamontować sobie elektryczne szybki z przodu?
http://moto.allegro.pl/item227459748_au ... dnich.html
Tak jak gość napisał nie ma ramki pod przyciski ale to się załatwi. Czy to jest komplet czy czegoś tam jeszcze brakuje?
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2007, 21:38 przez Viper, łącznie zmieniany 1 raz.
ja montowałem zestaw na 4 szyby i oprócz siłowników i przełączników potrzebna mi była jeszcze tapicerka pod elektrykę (wszystkie dziury po korbkach idzie zaślepić ale problem jest z boczkiem kierowcy bo w jego rączce są montowane przełączniki i niema jak zaślepić od dołu kabli). wiązką nie ma się co martwić bo jest prosta i samemu można ją zrobić
-
- Forum Audi 80
Musisz dokupić jeszcze jeszcze ramki przełączników, te rączki (bo to z tego co wiem parapety się nie nazywa) ponieważ różnią się one od wersji bez elektryki, tj nie mają wcięcia. Są to 2 elementy na każdą stronę samochodu, w nie wchodzą przełączniki szyb, bez tego się nie obejdzie-no pozostaje jeszcze ewentualne rezanie. Ja osobiście szukałem i wkońcu znalazłem cały zestaw oraz wersja po montażu. Jak widać duże różnice. Nie zapomnij kupić rączek oczywiście w wersji z miejscem na przycisk elektrycznych lusterek.Viper pisze:Ja mam autko z 94r. i u mnie są parapety. Na tym od kierowcy jest przełącznik elektrycznych lusterek. Muszę to zmieniać?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80