[80 B4 avant] Problem z elektrycznym szyberdachem
[80 B4 avant] Problem z elektrycznym szyberdachem
Problem jest tego rodzaju, że szyberdach w mojej B4 raz działa, a raz nie (elektryczny oczywiście ), tzn. czasami działa normalnie- otworzę go przejadę kawałek i już nie można go zamknąć- tak jakby nie było zasilania- pojeżdżę znowu jakieś 10 min. i można go zamknąć choć nie jest to regułą (czasem przez cały dzień nie można go otworzyć)...
Ogólnie działa jak chce- może ktoś wie co to może być
pozdro
Ogólnie działa jak chce- może ktoś wie co to może być
pozdro
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Hej
Rozebrałem ten przekaźnik pod kierownicą i przeczyściłem go dokładnie. Jak się okazało wszystko zaczęło działać poprawnie, zobaczymy co będzie dalej. I nawet kontrolka od szyberka zaczęła świecić. Ale tylko przez jakies 30 min później zgasła. więc rozebrałem przełącznik i wylutowałem ją chyba się spaliła. Jutro kupie nową i zobaczymy czy będzie świecić. Napisze jak poskładam wszystko do kupy.
Pozdrawiam
Rozebrałem ten przekaźnik pod kierownicą i przeczyściłem go dokładnie. Jak się okazało wszystko zaczęło działać poprawnie, zobaczymy co będzie dalej. I nawet kontrolka od szyberka zaczęła świecić. Ale tylko przez jakies 30 min później zgasła. więc rozebrałem przełącznik i wylutowałem ją chyba się spaliła. Jutro kupie nową i zobaczymy czy będzie świecić. Napisze jak poskładam wszystko do kupy.
Pozdrawiam