Witam
Szyba od kierowcy opuszcza się ale nie podnosi tylko słychać takie tykanie w przekaźniku jak trzymam podnoszenie szyby ale się nie podnosi.
Prąd dochodzi do przełącznika szyba na krótko podanie prądu z akumulatora unosi.
polutowałem zimne luty nic , zamieniłem kostki przełącznik z kierowcy unosi i opuszcza szybę od pasażera.
Podnoszenie od pasażera działa poprawnie.
Może jakieś pomysły.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2017-04-25, 07:45 ]
Temat ogarnięty był nadpekniety minus kabelek raz łączył raz nie . Dlatego było słychać takie pstrykane w sterowniku drzwi. Sterownik dobry jest.
Pozdrawiam
[B4 2.0 ABK] Szyba od kierowcy opuszcza ale nie podnosi .
-
- Forum Audi 80
- ...danny...
- Forum Audi 80
Podepnę się pod temat
U mnie nie działa szyba kierowcy, ani nie podnosi ani nie opuszcza. Przekaźnik cyka. Na włączniku na środkowym pinie jest +, na dwóch skrajnych -, a na tych dwóch środkowych jest przejście po wciśnięciu przycisku więc według mnie wszystko ok. Czy problem leży w samym silniczku? Jak sprawdzić czy silniczek jest sprawny?
U mnie nie działa szyba kierowcy, ani nie podnosi ani nie opuszcza. Przekaźnik cyka. Na włączniku na środkowym pinie jest +, na dwóch skrajnych -, a na tych dwóch środkowych jest przejście po wciśnięciu przycisku więc według mnie wszystko ok. Czy problem leży w samym silniczku? Jak sprawdzić czy silniczek jest sprawny?
- Daniel Choros
- Forum Audi 80