[1.9 tdi 1z] jakie polecacie drążki stabilizatora
[1.9 tdi 1z] jakie polecacie drążki stabilizatora
witam jakie polecacie drążki stabilizatora bo dostaje szału coraz lipniejsze jest ich wykonanie
z tego co na forum sie najczęściej powtarza to lemforder,ja po zakupie autka rok temu pierwsze co to zostawiłem troszke kasy w sklepie na lemfa i wszystkie gómowo metalowe powymieniałem iiii.tydzien temu na podnośniku breszka i ogień ,żadnych luzów wszustko git a jak dziadek nie jeżdze a drogi u mnie dziadowskie
to meyle to kupiłem kostke stacyjki ,rolke napinającom pasek i czujnik temp cieczy chładzącej ,rolka węższa od orginału czujnik przekłamuje o 10 stopni a kostke musiałem rozdrapać żeby działała nie polecam tego MEYLE niech se male żółte rączki pokminiom chociaż żeby to pasowało o trwałosci to juz nie chce nae=wet myśleć
Kolego do tej pory miałem łączniki firmy MOOG i u mnie jeździły 2,5 roku i zero luzów ale musiałem je ciąć bo przy demontażu się nie poddały(zmiana sprężyn i amorków).
Musiałem kupić nowe. Ze względu na to że nie mieli od ręki MOOG-a u mnie w intercarsie a znają mnie już i wiedza ze biorę co najlepsze polecili mi TRW twierdząc ze są 100% jak oryginalne(są takie grube i z tworzywa) cena ok 100pln bez znizek
Musiałem kupić nowe. Ze względu na to że nie mieli od ręki MOOG-a u mnie w intercarsie a znają mnie już i wiedza ze biorę co najlepsze polecili mi TRW twierdząc ze są 100% jak oryginalne(są takie grube i z tworzywa) cena ok 100pln bez znizek