witam sprawa jest taka ,że mam przesunięte koło prawe do tyłu w nadkolu wymienione tuleje na sankach wachacz nowy sworzeń nowy i koło jest tak jak przedtem 3cm od nadkola do drzwi pasażera i 7 cm w przeciwnym kierunku z drugiej strony jest po 5 cm z każdej
pytanie co jeszcze ewentualnie możnazrobić jeden z mechaników zasugerował regulacje sankami tylko czy mają one taki margines regulacji
pozdrawiam
[tdi 1z avant] koło prawe
[tdi 1z avant] sanki i regulacja
serdeczne dzięki za info
mam pytanko czy taką ragulacje jestem w stanie sam zrobić czy raczej w warsztacie i jak to się robi ,i jeszcze jedno co to jest tan kąt wyprzedzenia prosze o instrukcje jak dla dziecka bo kompletnie niekumam tematu
dzięki za zainteresowanie pozdrawiam
mam pytanko czy taką ragulacje jestem w stanie sam zrobić czy raczej w warsztacie i jak to się robi ,i jeszcze jedno co to jest tan kąt wyprzedzenia prosze o instrukcje jak dla dziecka bo kompletnie niekumam tematu
dzięki za zainteresowanie pozdrawiam
[tdi 1z avant] prawe koło
dzięki za garść info jeśli chodzi o sworznie to mam nowe kupiłem komplet oba sa pochylone do tyłu w nadkolach jedna i druga strona też pomyślałem o tym co ty ,że może mam dwa lewe ale chyba nie bo oglądałem w sklepie prawy sworzeń i po założeniu był by tak samo jak
u mnie czyli pochylony do tyłu w kierunku drzwi co do gegulacji sankami jak to się robi
prosze o informacje .
pozdrawiam
u mnie czyli pochylony do tyłu w kierunku drzwi co do gegulacji sankami jak to się robi
prosze o informacje .
pozdrawiam